Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DETERMINARE ȘI ASPIRAȚII Marius Marin explorează opțiunile de transfer după EURO 2024

Publicat:
DETERMINARE ȘI ASPIRAȚII Marius Marin explorează opțiunile de transfer după EURO 2024

Cu cifre impresionante in acest sezon, Marin exploreaza opțiunile de transfer cu determinare și aspirații mari pentru viitorul sau in fotbal. The post DETERMINARE ȘI ASPIRAȚII exploreaza opțiunile de transfer dupa EURO 2024 first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROMISIUNI NERESPECTATE Controverse și neindepliniri inainte de Jocurile Olimpice de la Paris 2024

11:15, 16.04.2024 - In ceea ce privește transportul public, promisiunea ca toți posesorii de bilete vor beneficia de calatorii gratuite in ziua competiției nu va fi respectata, contrar a ceea ce s-a afirmat inițial. The post PROMISIUNI NERESPECTATE Controverse și neindepliniri inainte de Jocurile Olimpice de la Paris 2024…

ANALIZA SALARIILOR MEDII COMPARATE Romanii, printre cei mai slab platiți din Europa

12:36, 15.04.2024 - Ungurii și polonezii sunt platiți puțin mai bine, cu 11 euro, respectiv 11,9 euro pe ora. The post ANALIZA SALARIILOR MEDII COMPARATE Romanii, printre cei mai slab platiți din Europa first appeared on Informatia Zilei .

TRANSFER Hagi junior ar putea juca la Galatasaray

19:00, 02.04.2024 - Hagi junior ar putea juca la Galatasaray In mod normal, Ianis Hagi, care nu a prins prea multe minute in Spania, la Alaves, acolo unde a fost imprumutat in actualul sezon de cei de la Rangers, ar trebui ca in luna sa se intoarca la clubul scoțian. The post TRANSFER Hagi junior ar putea juca la Galatasaray…

TRANSFER IN FOTBAL VfB Stuttgart interesat de Coman

12:50, 14.03.2024 - Adrian Ilie a dezvaluit ca VfB Stuttgart s-a interesat de serviciile lui Florinel Coman și ca ar fi fost dispusa .... The post TRANSFER IN FOTBAL VfB Stuttgart interesat de Coman first appeared on Informatia Zilei .

INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.

14:20, 13.03.2024 - Viitorul aduce tehnologii revoluționare menite sa converteasca dioxidul de carbon din aer direct in alimente alternative precum carne, lapte și oua. The post INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.…

TRANSFER IN FOTBAL Dennis Man ramane la Parma

10:05, 22.02.2024 - Aflat in cea mai buna perioada de la venirea lui in campionatul Italiei (2021), Dennis Man a avut un sezon foarte bun la echipa lui .... The post TRANSFER IN FOTBAL Dennis Man ramane la Parma first appeared on Informatia Zilei .

Transfer bomba in televiziune! O supervedeta a semnat, in secret, cu Antena Stars! Cine este frumoasa prezentatoare care va avea in curand emisiune

13:25, 06.02.2024 - Antena Stars este pusa pe schimbari mari. Dupa ce au semnat, in mare secret, cu Geanina Ilieș pentru a prezenta Știrile Antena Stars, acum, postul TV a mai facut o „achiziție”. Ce emisiune va prezenta și de cand o vor vedea telespectatorii pe micile ecrane.

RASE AUTOHTONE ROMANEȘTI Descopera porcul de Bazna: Comoara genetica și culinara a Transilvaniei

18:00, 04.02.2024 - Exploreaza istoria și originea Porcului de Bazna, o rasa unica din Transilvania, cunoscuta pentru calitatea superioara a carnii și tradițiile sale culinare. The post RASE AUTOHTONE ROMANEȘTI Descopera porcul de Bazna: Comoara genetica și culinara a Transilvaniei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?