Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRANSFER ÎN FOTBAL VfB Stuttgart interesat de Coman

Publicat:
TRANSFER ÎN FOTBAL VfB Stuttgart interesat de Coman

a dezvaluit ca s-a interesat de serviciile lui și ca ar fi fost dispusa .... The post TRANSFER IN FOTBAL interesat de Coman first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM MECIURI Fotbal in Vinerea Mare!

08:05, 03.05.2024 - Conform hotararii Federației, datorita Sarbatorilor Pascale, meciurile din campionatul Ligii 3 la fotbal se joaca in aceasta saptamana in cursul zilei de vineri. Adica in Vinerea mare. The post PROGRAM MECIURI Fotbal in Vinerea Mare! first appeared on Informatia Zilei .

Darius Olaru ii face lobby pentru transfer lui Florinel Coman: „O lovitura libera pare un penalty pentru el”

00:01, 15.04.2024 - Darius Olaru (26 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, l-a laudat pe Florinel Coman (26), dupa ce „șeptarul” roș-albaștrilor a inscris golul victoriei in partida cu CFR Cluj, scor 1-0, din runda cu numarul #4 a play-off-ului din Superliga. In minutul 16, Florinel Coman a executat o lovitura libera,…

FOTBAL ROMANESC Edi Iordanescu, prezent la o intalnire cu organizatorii lui EURO 2024

09:00, 11.04.2024 - Antrenorii și o parte din staff-ul fiecarei echipe calificate la EURO 2024, au participat la o intalnire organizata la Dusseldorf unde s-a discutat diverse aspect legate de turneul final. The post FOTBAL ROMANESC Edi Iordanescu, prezent la o intalnire cu organizatorii lui EURO 2024 first appeared on…

TRANSFER Hagi junior ar putea juca la Galatasaray

19:00, 02.04.2024 - Hagi junior ar putea juca la Galatasaray In mod normal, Ianis Hagi, care nu a prins prea multe minute in Spania, la Alaves, acolo unde a fost imprumutat in actualul sezon de cei de la Rangers, ar trebui ca in luna sa se intoarca la clubul scoțian. The post TRANSFER Hagi junior ar putea juca la Galatasaray…

FOTBAL Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau

14:20, 30.03.2024 - Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau, triumfand cu 1-0 prin precizia lui Barle Sergiu. The post FOTBAL Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei

18:15, 24.03.2024 - Crasna Moftin și-a asigurat victoria impotriva Marnei cu 2-1, menținandu-și astfel poziția de lider in clasament dupa o revenire spectaculoasa. The post FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL Patru arbitri satmareni delegați in Superliga

08:05, 11.03.2024 - Patru arbitri satmareni au fot delegați la centru la trei jocuri din ultima etapa a sezonului regular din Superliga. The post MECI DE FOTBAL Patru arbitri satmareni delegați in Superliga first appeared on Informatia Zilei .

TRANSFER IN FOTBAL Dennis Man ramane la Parma

10:05, 22.02.2024 - Aflat in cea mai buna perioada de la venirea lui in campionatul Italiei (2021), Dennis Man a avut un sezon foarte bun la echipa lui .... The post TRANSFER IN FOTBAL Dennis Man ramane la Parma first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?