Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTBAL Crasna Moftin își asigură supremația în derby-ul cu Recolta Sanislău

Publicat:
FOTBAL Crasna Moftin își asigură supremația în derby-ul cu Recolta Sanislău

iși asigura supremația in derby-ul cu , triumfand cu 1-0 prin precizia lui . The post FOTBAL iși asigura supremația in derby-ul cu first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MECI DE FOTBAL Meci egal in derby-ul seriei, CSM Olimpia – SCM Zalau 2-2

11:00, 29.04.2024 - Peste 1000 de spectatori au asistat la derby-ul seriei din play-off-ul Ligii 3 la fotbal, seria 10,  CSM Olimpia – SCM Zalau, meci incheiat la egalitate, 2-2. The post MECI DE FOTBAL Meci egal in derby-ul seriei, CSM Olimpia – SCM Zalau 2-2 first appeared on Informatia Zilei .

LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei

14:11, 15.04.2024 - Toate cele trei echipe din Liga 3, din județul Satu Mare, CSM Olimpia, Victoria Carei și Olimpia MCMXXI au evoluat pe teren propriu in etapa de sambata.  The post LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Crasna Moftin și Recolta Sanislau egalitate in derby

15:00, 30.03.2024 - Crasna Moftin și Recolta Sanislau termina la egalitate, 1-1, intr-un duel intens marcat de cate o lovitura de pedeapsa transformata de fiecare echipa, menținand astfel lupta stransa pentru supremație in clasament. The post FOTBAL Crasna Moftin și Recolta Sanislau egalitate in derby first appeared on…

FOTBAL Crasna Moftin iși pastreaza supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau

14:50, 30.03.2024 - Crasna Moftin și Recolta Sanislau termina la egalitate, 1-1, intr-un duel intens marcat de cate o lovitura de pedeapsa transformata de fiecare echipa, menținand astfel lupta stransa pentru supremație in clasament. The post FOTBAL Crasna Moftin iși pastreaza supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau…

FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei

18:15, 24.03.2024 - Crasna Moftin și-a asigurat victoria impotriva Marnei cu 2-1, menținandu-și astfel poziția de lider in clasament dupa o revenire spectaculoasa. The post FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Platanul Marna și Crasna Moftin au deschis noua ediție a campionatului in liga a 4-a, seria A de juniori

14:15, 24.03.2024 - In debutul campionatului liga a 4-a, seria A, Crasna Moftin a invins pe terenul echipei Platanul Marna , arbitrajul condus de Peter Alin. The post FOTBAL Platanul Marna și Crasna Moftin au deschis noua ediție a campionatului in liga a 4-a, seria A de juniori first appeared on Informatia Zilei .

SUPERLIGA Avans de 9 puncte pentru FCSB in clasamentul Superligii

17:21, 14.02.2024 - Derby-ul etapei din Superliga s-a jucat sambata la Cluj, intre CFR și Rapid din București. A caștigat Rapidul, la limita, scor 1-0. Un alt meci ”derby” s-a jucat pe Arena Naționala intre FCSB și Sepsi. The post SUPERLIGA Avans de 9 puncte pentru FCSB in clasamentul Superligii first appeared on Informatia…

MECI DE FOTBAL Rapid a caștigat derby-ul cu CFR Cluj

12:40, 12.02.2024 - Rapid București a caștigat derby-ul de la Cluj cu CFR din etapa a 25-a din Superliga și se desprinde pe locul 2 in clasament la 3 puncte de formația ardeleana. The post MECI DE FOTBAL Rapid a caștigat derby-ul cu CFR Cluj first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?