Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTBAL Crasna Moftin și Recolta Sanislău egalitate în derby

Publicat:

și termina la egalitate, 1-1, intr-un duel intens marcat de cate o lovitura de pedeapsa transformata de fiecare echipa, menținand astfel lupta stransa pentru supremație in clasament. The post FOTBAL și egalitate in derby first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MECI DE FOTBAL Meci egal in derby-ul seriei, CSM Olimpia – SCM Zalau 2-2

11:00, 29.04.2024 - Peste 1000 de spectatori au asistat la derby-ul seriei din play-off-ul Ligii 3 la fotbal, seria 10,  CSM Olimpia – SCM Zalau, meci incheiat la egalitate, 2-2. The post MECI DE FOTBAL Meci egal in derby-ul seriei, CSM Olimpia – SCM Zalau 2-2 first appeared on Informatia Zilei .

LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei

14:11, 15.04.2024 - Toate cele trei echipe din Liga 3, din județul Satu Mare, CSM Olimpia, Victoria Carei și Olimpia MCMXXI au evoluat pe teren propriu in etapa de sambata.  The post LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Crasna Moftin iși pastreaza supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau

14:50, 30.03.2024 - Crasna Moftin și Recolta Sanislau termina la egalitate, 1-1, intr-un duel intens marcat de cate o lovitura de pedeapsa transformata de fiecare echipa, menținand astfel lupta stransa pentru supremație in clasament. The post FOTBAL Crasna Moftin iși pastreaza supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau…

FOTBAL Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau

14:20, 30.03.2024 - Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau, triumfand cu 1-0 prin precizia lui Barle Sergiu. The post FOTBAL Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei

18:15, 24.03.2024 - Crasna Moftin și-a asigurat victoria impotriva Marnei cu 2-1, menținandu-și astfel poziția de lider in clasament dupa o revenire spectaculoasa. The post FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Platanul Marna și Crasna Moftin au deschis noua ediție a campionatului in liga a 4-a, seria A de juniori

14:15, 24.03.2024 - In debutul campionatului liga a 4-a, seria A, Crasna Moftin a invins pe terenul echipei Platanul Marna , arbitrajul condus de Peter Alin. The post FOTBAL Platanul Marna și Crasna Moftin au deschis noua ediție a campionatului in liga a 4-a, seria A de juniori first appeared on Informatia Zilei .

SUPERLIGA Avans de 9 puncte pentru FCSB in clasamentul Superligii

17:21, 14.02.2024 - Derby-ul etapei din Superliga s-a jucat sambata la Cluj, intre CFR și Rapid din București. A caștigat Rapidul, la limita, scor 1-0. Un alt meci ”derby” s-a jucat pe Arena Naționala intre FCSB și Sepsi. The post SUPERLIGA Avans de 9 puncte pentru FCSB in clasamentul Superligii first appeared on Informatia…

MECI DE FOTBAL Rapid a caștigat derby-ul cu CFR Cluj

12:40, 12.02.2024 - Rapid București a caștigat derby-ul de la Cluj cu CFR din etapa a 25-a din Superliga și se desprinde pe locul 2 in clasament la 3 puncte de formația ardeleana. The post MECI DE FOTBAL Rapid a caștigat derby-ul cu CFR Cluj first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?