Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despre pictură ca terapie – sau ce poţi afla pictând fără ca nici tu să ştii

Publicat:

„Bogdan, e bine?”, intreaba Tamer, in varsta de 9 ani, in timp ce deseneaza cu un bleu ciel ultimele portiuni albe de pe plansa proptita de sevalet. In peisajul sau, un pescar aflat intr-o barca verde tocmai a prins un mic pestisor auriu, iar in stanga, un copac inalt, costeliv, galben, isi indreapta ramurile catre cer. „Da, Tamer, e foarte bine. Ce-ai zice sa mai punem putina culoare pe trunchiul copacului?”, il indeamna pictorul sibian , specializat in art-terapie, ale carui creatii plastice sunt comparate de criticul cu cele ale maestrului .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua fetite au fost ranite intr-un atac cu cutitul langa o scoala din Franța. Agresorul a fost retinut

19:15, 18.04.2024 - Doua fetite de sase si 11 ani au fost usor ranite joi intr-un atac cu cutitul langa scoala lor din orasul Souffelweyersheim din estul Frantei, in apropiere de Strasbourg, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Agresorul a fost retinut.

Atac cu cutițul langa o școala din Strasbourg. Doi copii mici au fost injunghiați

17:31, 18.04.2024 - Un individ a injunghiat doi copii de 5 și 11 ani in apropierea unei școli din Souffelweyersheim, langa Strasbourg. Atacul a avut loc joi dupa-amiaza, in apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, continua sa fie tinta deepfake-urilor

18:55, 17.04.2024 - Ministerul Energiei atrage atentia asupra faptului ca ministrul Energiei, Sebastian Burduja, este iar tinta unei noi tentative de inselaciune prin folosirea frauduloasa a imaginii si numelui acestuia. "Atragem atentia cu privire la o noua tentativa de inselaciune care foloseste imaginea si numele a…

Ecograf performant la Centrul de Sanatate Multifuncțional Ocna Mureș. Servicii medicale oferite pentru adulți și copii

12:30, 28.03.2024 - Ecograf performant la Centrul de Sanatate Multifuncțional Ocna Mureș. Servicii medicale oferite pentru adulți și copii Spitalul Județean de Urgența Alba Iulia continua investițiile in aparatura medicala de ultima generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai inalta calitate. Recent, pentru…

Scandal la o școala de top din Constanța. Copii de clasa I, terorizați de o invațatoare-pensionara

15:10, 26.03.2024 - O invațatoare pensionara a fost inregistrata, pe ascuns, de parinții elevilor, dupa ce micuții s-au plans ca sunt injurați și chiar loviți de cadrul didactic. Școala a refuzat sa arate imaginile de pe camerele web din clasa.

Corneliu Popovici: "Cheltuieli de sute de mii de lei pentru un ospaț in timp ce unii copii vin flaminzi la școala sint cam de neințeles"

17:00, 19.03.2024 - Fostul ministru al Educației, Corneliu Popovici, membru al Consiliului de Supraveghere și Dezvoltare al companiei "Teleradio-Moldova" (TRM), a publicat un mesaj in rețelele sociale, in care se arata revoltat de cheltuielile operate de televiziunea naționala pentru sarbatoarea "Revelion-2024", noteaza…

Parinții ai caror copii invața la școala unde un minor a fost violat sunt revoltați! Agresorul inca merge la ore: "O las cu toata increderea si nu stiu cum o iau"

20:06, 04.03.2024 - Nepasarea conducerii școlii din București, unde un minor a fost violat de doua ori, i-a revoltat pe parinții ai caror copii studiaza in unitatea de invațamant. Potrivit informațiilor, cel de-al doilea agresor inca merge la ore.

Dorian Popa, in lacrimi in fața lui Teo Trandafir. Confesiunile facute despre desparțirea de Claudia Iosif: „Ustura in suflet”

10:35, 25.02.2024 - Dorian Popa a fost invitat la podcastul lui Teo Trandafir, unde a izbucnit in lacrimi. Celebrul artist a vorbit despre desparțirea de Claudia Iosif, dar și despre credința.Puțini sunt cei care știu ca Dorian Popa are o latura sensibila. „Barbatul cu inima”de leu” are curajul sa-și recunoasca greșelile.…


Ce parere ai despre aceasta stire?