Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire: Organismul uman ar putea deţine o armă secretă împotriva SARS-CoV-2

Publicat:

O clasa de molecule din vastul sistem care ajuta organismul uman sa distinga „sinele” de „non-eu”, ar putea fi cheia pentru a impiedica SARS-CoV-2, virusul care provoaca Covid, sa rechizitioneze celulele sanatoase, au descoperit oamenii de stiinta in cadrul unei serii de experimente, noteaza news.ro.

Cercetarea, publicata in revista , a fost condusa de din , unde oamenii de stiinta s-au orientat spre o clasa de molecule a caror sarcina este de a impiedica sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase.

Moleculele aflate in centrul atentiei…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pandemia a trecut, „sechelele” raman! AstraZeneca recunoaște ca vaccinul sau are un efect secundar grav

09:00, 02.05.2024 - AstraZeneca a recunoscut pentru prima data ca unul dintre efectele secundare ale vaccinului sau impotriva Covid-19 ar putea fi sindromul de tromboza cu trombocitopenie (TTS). Producatorul de medicamente a fost dat in judecata in cadrul unei acțiuni colective in legatura cu afirmațiile, potrivit carora…

Cand se bea, de fapt, cafeaua? Care este ora ideala?

19:00, 30.04.2024 - O analiza recenta, realizata de Rex Isap, expert in somn și CEO la Happy Beds, dezvaluie faptul ca exista un moment ideal in care sa-ți bei cafeaua. Dar acesta nu este in primele minute dupa trezire, așa cum multe dintre noi suntem obișnuiți.Cercetarea a fost realizata in Marea Britanie, unde ora medie…

Un studiu sugereaza o posibila legatura intre anumiti emulsifianti si riscul de diabet

00:30, 30.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat recent, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici, transmite AFP, potrivit Agerpres. „Consumul anumitor aditivi alimentari emulsifianti ar fi asociat cu…

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

Noua știința a morții: descoperiri uluitoare despre momentele de care ne temem cel mai mult

07:50, 07.04.2024 - Explorand linia subțire dintre Viața și Moarte, un cercetator neurolog a ajuns la concluzia ca „Exista ceva care se intampla in creier care nu are sens”. Cercetari noi asupra creierului aflat in pragul morții sugereaza ca linia dintre viața și moarte ar putea fi mai puțin distincta decat s-a crezut…

O invatatoare de la Școala Ferdinand“, acuzata ca este agresiva cu elevii. Sorin Mihai, seful ISJ Constanta – Se va redeschide cercetarea disciplinara!“

11:25, 26.03.2024 - Vasilica Cosmiceanu, care este invatatoare la clasa I, la Scoala Gimnaziala nr. 43 Ferdinand din Constanta, este acuzata de parinti ca jigneste copiii. Cadrul didiactic a fost inregistrat pe ascuns cand ii numea pe elevi nesimtit, stramb, urat, tampit, bolnav. O invatatoare din Constanta este acuzata…

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…

Cel mai amplu studiu asupra efectelor vaccinului Covid-19, rezultate ingrijoratoare: Legaturi cu afecțiuni cardiace, neurologice și ale sangelui

14:55, 22.02.2024 - Acest studiu de referința, citat de Bloomberg , a analizat datele a milioane de oameni vaccinați in intreaga lume, iar rezultatele sale ofera noi perspective cu privire la posibilele efecte secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19 pe termen lung.Evenimentele rare - identificate la inceputul pandemiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?