Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIRE MACABRĂ. În casa cântăreţei Olivia Newton-John a fost găsit un CADAVRU

Publicat:

Un barbat de 42 de ani a fost descoperit impuscat in casa Oliviei Newton-John din Florida, a anuntat politia americana. Presa locala a avansat ipoteza unei sinucideri, dar oficialii nu au confirmat informatia.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Munții Maramureșului. Polițiștii de frontiera au gasit doua cadavre la peste 1.900 de metri altitudine

11:30, 16.05.2024 - O descoperire macabra a avut loc in Munții Maramureșului. Doua cadavre au fost gasise la altitudinea de 1.900 de metri de catre polițiștii de frontiera care patrulau in zona. Autoritiațile au preluat corpurile fara viața și vor fi duse la autopsie pentru cercetari.

Descoperire macabra la Pitești: Cadavrul unui tanar a fost descoperit intr-o mașina

08:50, 09.05.2024 - Cadavrul unui tanar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi intr-o mașina din Pitești. Autoturismul se afla in apropierea locului de munca al tanarului. Autoritațile au inceput o ancheta.

Descoperire șocanta in Lacul Morii: Cadavru macelarit și infașurat intr-un covor. Criminalul, adus in țara dupa 33 de ani de cautari

17:45, 23.04.2024 - Un cetatean srilankez cautat de autoritati dupa ce a fost condamnat la 19 ani de inchisoare pentru savarsirea unui omor in anul 1991, in Bucuresti, a fost adus in tara, a anuntat, marti, ministrul Justitiei, Alina Gorghiu.

Descoperire macabra in Satu Mare: un cadavru scos din raul Someș

22:05, 14.04.2024 - Un cadavru a fost recuperat din apele raului Someș in seara zilei de duminica, 14 aprilie, in municipiul Satu Mare. Primele rapoarte indica faptul ca victima este o femeie, iar la locul descoperirii s-au mobilizat echipe ample de pompieri și poliție. Autoritațile au inițiat o investigație pentru a determina…

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:30, 02.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.


Ce parere ai despre aceasta stire?