Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră în Capitală. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în stare de putrefacție într-un parc de distracții

Publicat:

Descoperire macabra intr-un parc de distracții din Capitala. Cadavrul unui barbat a fost gasit pe intr-un vagon de pe teritoriul spațiului de agrement.Potrivit informațiilor, oamenii legii au fost alertați marți.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Baia Mare. Intr-un apartament, oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani

08:35, 23.04.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-un apartament din Baia Mare. Oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani, dupa ce au fost sesizați ca dintr-o locuința se simte un miros ingrozitor.

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit pe un teren din Petrosani

09:10, 27.03.2024 - Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit marți pe un teren din Petrosani, iar politistii si procurorii au deschis o ancheta. Victima nu este identificata, iar legistii vor stabili cauza decesului.


Ce parere ai despre aceasta stire?