Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră în Bucureşti, doi bărbaţi morţi, înfăşuraţi în folii de platic

Publicat:

Descoperire macabra, luni dimineata, în Bucuresti. Cadavrele a doi barbati, înfasuratre în folii de plastic, au fost gasite în zona unei fabrici de ciment, potrivit libertatea.ro. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la granița țarii. Trei cadavre au fost gasite in Tisa, de un pescar / FOTO 

11:00, 08.05.2024 - Cadavrele a trei tineri au fost gasite la granița cu Romania, in Tisa. Potrivit informațiilor transmise de granicerii ucraineni, cel mai probabil, barbații incercau sa paraseasca Ucraina. Cel mai mic dintre ei avea doar 18 ani.

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Rezultatele anchetei in cazul pacienților morti la sectia ATI din Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti: „Niste minciuni”

19:10, 01.05.2024 - Reprezentanții Colegiului Medicilor au oferit detalii despre rezultate in urma anchetei de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Reamintim faptul ca, la inceputul lunii aprilie, 7 pacienți intubați la secția de Anestezie-Terapie Intensiva (ATI), au decedat din cauza administrarii necorespunzatoare…

20 de pacienți morți pe secția ATI in decurs de cateva zile la un renumit spital din capitala

11:30, 12.04.2024 - Politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei efectueaza, vineri, audieri in cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Vladimir Putin coordoneaza centrul operațional de urgența de la Kremlin, in urma atacului cu 40 de morți

22:25, 22.03.2024 - Vladimir Putin prezideaza centrul operațional de criza in urma evenimentului tragic din capitala Rusiei.Președintele rus Vladimir Putin a fost informat imediat despre inceperea impușcaturilor, in primele minute ale incidentului de la sala de concerte, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al președinției…

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.


Ce parere ai despre aceasta stire?