Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperă ”Caraibele din Orient”: Salalah, Oman – de la 390 euro

Publicat:

DESCOPERA  “CARAIBELE DIN ORIENT” SALALAH, OMAN Situat pe țarmul de sud-vestul Asiei pe coasta sud-est al Peninsulei Arabe, coasta este formata din   la sud-est și  Golful Oman  in nord-est. Oman are o istorie și o cultura veche de peste zece mii de ani. Oman-ul este o țara infloritoare și prietenoasa, dar și una dintre cele mai la moda destinații turistice de lux din lume. Peisajele naturale, plajele cu nisip alb, monumentele și moscheile, dar și resort-urile premium sunt tot atatea motive pentru a descoperi și a te indragosti de acest colț de paradis oriental. Hai sa descoperim…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Nava de pasageri Scenic Opal a ajuns la Constanta (FOTO)

16:01, 15.04.2024 - Astazi, 15 aprilie 2024, nava fluviala Scenic Opal a acostat la terminalul pasageri al portului Constanta, punctul final al croazierei incepute la Viena pe 2 aprilie.Cei 60 de pasageri din Canada, Statele Unite ale Americii, Australia, Marea Britanie si Italia vor avea program turistic in orasul Constanta…

"Sezonul rechinilor" in Egipt: ce trebuie sa știe turiștii

15:30, 07.04.2024 - Activitatea rechinilor in marile din stațiunile egiptene crește simțitor in perioada aprilie-iunie. In aceasta perioada, riscul de a-i intilni in zona Hurghada și Sharm el-Sheikh este deosebit de ridicat, a declarat biologul rus Iuri Manukov. Dupa cum a precizat specialistul, in aceasta perioada multe…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Moldova, filmata de sus: Descopera farmecul țarii noastre intr-un clip video impresionant

16:50, 17.03.2024 - Moldova este o bijuterie ascunsa din Europa de Est. Canalul de youtube Scenic Relaxation a postat un videoclip 4K care prezinta peisajele incintatoare ale Moldovei, filmat dintr-o drona, cu muzica relaxanta, calma și frumoasa. Autorii filmului au declarat ca Moldova este una dintre cele mai mistice…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5 din sezonul 3. Tina Duceac: „Visele mele s-au naruit in mașina de spalat!”

23:06, 15.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?