Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputat de Cluj: "Parlamentarii UDMR nu vor vota la învestirea noului Guvern Ciolacu''

Publicat:

Liderul deputatilor UDMR a declarat ca la votul de investire pentru in plenul reunit de joi al Camerei si Senatului optiunea parlamentarilor Uniunii va fi „prezent nu votez”. 

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Senatul american dezbate planul de ajutor destinat Ucrainei, Israelului si Taiwanului, care poate fi adoptat pana la sfarsitul acestei saptamani

19:55, 23.04.2024 - Liderul senatorilor democrati, care detin controlul Camerei superioare a Congresului american, Chuck Schumer, a promis inca de sambata ”sa termine treaba” fara intarziere. Liderul senatorilor republicani Mitch McConnell aprecia ca ”a venit randul Senatului sa marcheze istoria” prin adoptarea uriasului…

Liderul UDMR Cluj: „Au fost si romani care au semnat pe listele noastre pentru europarlamentare”

13:55, 11.04.2024 - Liderul grupului parlamentar UDMR din Camera Deputatilor, clujeanul Csoma Botond, sustine ca listele Uniunii pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie au fost semnate si de romani, UDMR reusind sa adune, in total, aproximativ 300.000 de semnaturi.

Convingerea lui Rareș Bogdan: Ciuca va fi 100% președintele Romaniei/Ce spune despre Ciolacu – VIDEO

09:15, 02.04.2024 - Europarlamentarul PNL se arata convins ca Nicolae Ciuca, liderul liberalilor și actualul președinte al Senatului, va ajunge in fotoliul de șef al statului. Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune, despre Nicolae Ciuca, liderul PNL, ca va fi „100%” președintele Romaniei. Declarația acestuia a venit…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Eugen Tomac (PMP): Se pregateste o mare frauda electorala! Vom sesiza toate institutiile internationale

19:20, 08.03.2024 - Liderul PMP Eugen Tomac a atentionat ca Guvernul Ciolacu pregateste cea mai mare frauda electorala din ultimii 30 de ani, pentru ca „vrea sa scoata dinsectiile de vot la alegerile europarlamentare din 9 iunie chiar un partid cu reprezentare in Parlamentul European”.

Mitch McConnell va renunța la poziția de lider al Partidului Republican din Senatul SUA

20:26, 28.02.2024 - Liderul minoritații din Senat, Mitch McConnell, va demisiona din funcția de lider al Partidului Republican in noiembrie, a anunțat miercuri republicanul din Kentucky in plenul Senatului, marcand sfarșitul unei ere la Capitoliu și pregatind o cursa cu mize mari pentru alegerea succesorului sau.

Infrumusețarea camerei copilului cu Lego Duplo

15:05, 27.02.2024 - Daca va doriți sa reamenajați camera copilului intr-un mod in care sa-i dați mai mult stil și mai multa personalitate, atunci aflați ca acest articol va este dedicat. In randurile ce urmeaza vrem sa va ajutam pe aceasta cale prin a va vorbi despre decorarea cu ajutorul Lego. Acest brand de blocuri de…

Nicolae Ciuca: Responsabilitatea Apararii incepe acasa, chiar daca Romania e membra NATO

22:25, 12.02.2024 - Liderul PNL și președintele Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, ca responsabilitatea Apararii incepe acasa, chiar daca Romania este membru NATO. Cu toate acestea, liberalul a precizat ca serviciul militar obligatoriu nu va fi introdus in țara noastra.


Ce parere ai despre aceasta stire?