Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa Filcea, îngrozită după vacanța din Delta Dunării! Ce probleme a întâmpinat soția lui Flick: "Sunt oameni care..."

Publicat:

Flick și au avut parte de momente ingrozitoare in vacanța din . Și, cum in orice escapada exista și momente mai puțin fericite, iata ca așa s-a intamolat și in calatoria de acaesta data a soției lui Flick. Ce probleme a intampinat Denisa și cum a reușit sa le afca fața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion traiește momente ”de aur” cu soția sa! ”Mulțumesc, m-ai facut bogat”

12:50, 25.04.2024 - George Simion traiește momente cu adevarat ”de aur” in plan privat. Liderul politic a devenit tata. Ieri, Ilinca, soția sa, a adus pe lume ieri un baiețel perfect sanatoas. ”Mulțumesc, m-ai facut bogat: Tata de baiat!”, a ținut sa-și exprime recunoștința liderul AUR in mediul online, iar felicitarile…

Soția lui Costel Corduneanu, copleșita de durere cu o zi inainte ca interlopul sa fie inmormantat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum maine

16:45, 18.04.2024 - Momente grele pentru familia lui Costel Corduneanu. Ieri a avut loc a doua zi de priveghi, iar maine, interlopul va fi condus pe ultimul drum. In cele doua zile, sute de persoane au venit și i-au adus un ultim omagiu. Soția lui, Grațiela, este copleșita de durere.

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Știrile Antena Stars. Lenna Horvath vrea sa aduca ramașițele fiicei sale in Romania! Ce probleme a intampinat: ”Mi s-a spus ca...” / VIDEO

15:55, 07.03.2024 - Lenna Horvath a dat noi detalii despre drama pe care o traiește. Vedeta iși dorește cu orice preț sa aduca ramașițele fetiței sale acasa, insa a intampinat probleme inca din primele momente in care a ajuns in cimitir. Iata ce s-a intamplat!


Ce parere ai despre aceasta stire?