Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denis Ștefan a devenit tată pentru a doua oară! Cristina, soția actorului, a născut o fetiță sănătoasă / FOTO

Publicat:

Cristina Ștefan a nascut pentru a doua oara! Soția actorului Denis Ștefan a adus pe lume o fetița sanatoasa, pe nume . Dansatoarea a facut anunțul pe contul ei de Instagram.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, s-a aparat dupa ce a fost acuzata ca a condus cu copilul la volan

18:50, 10.04.2024 - Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, s-a aparat prin intermediul rețelelor sociale dupa ce a fost acuzata in presa ca a condus cu fetița sa in brațe, lucru interzis de lege. Soția golgheterului Superligii a explicat, pe contul ei personal de Instagram, ca distanța parcursa cu fetița, alaturi…

A debutat pentru Romania și a primit un mesaj special » Ce i-a transmis soția in 15 cuvinte

20:35, 23.03.2024 - Adrian Șut, mijlocașul de la FCSB, a debutat pentru național Romaniei in meciul amical cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Șut a intrat in minutul 75, in locul lui Razvan Marin. A doua zi, a primit un mesaj special de la soția lui, Bianca. +1 FOTO „Felicitari, iubirea mea! Orice scop poate fi atins cu perseverenta…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

„Te iubesc”: Iulia, soția lui Aleksei Navalnii, a postat o fotografie pe Instagram in care apare alaturi de soțul sau

18:45, 18.02.2024 - „Te iubesc” a fost mesajul transmis de Iulia Navalniia soțului ei, duminica, alaturi de o poza cu cei doi. Postarea, cu mesajul scris in limba rusa, a strans peste 270.000 de reacții pe Instagram in mai puțin de patru ore. View this post on Instagram A post shared by Юлия Навальная (@yulia_navalnaya)…

Cum arata fosta ”bebelușa” Cristina Ștefan in copilarie. Imagini induioșatoare cu soția actorului Denis Ștefan de cand era mica

18:05, 13.02.2024 - Fosta ”bebelușa” Cristina a publicat cateva fotografii rare cu ea cand era mica. Iata cum arata soția lui Denis Ștefan in copilarie, dar și cat de bine seamana Delia, fiica lor cea mare, cu mama ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?