Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DELICIOS, SĂNĂTOS ȘI DE POST! Chifteluţe de peşte în sos tomat

Publicat:

Ingrediente: 600-700 g file de peste alb (proaspat sau congelat) o ceapa 2-3 catei de usturoi o legatura de patrunjel o lingura de pesmet o felie de paine sare piper

pentru sos

300 ml suc de rosii o lingura ulei de masline 1/2 cana de apa 1-2 catei de usturoi o foaie de dafin sare piper Preparare

Se spala pestele si se usuca cu un servet de bucatarie. Se taie in bucati, dupa care se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Se pune compozitia intr-un castron si se adauga patrunjelul tocat, pesmetul, painea deja inmuiata in apa si stoarsa bine, sarea si piperul. Se omogenizeaza.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Rețete cu sos de soia – la ce preparate il poți folosi

09:05, 18.03.2024 - Sosul de soia nu lipsește din rețetele asiatice, insa este un ingredient ce poate aduce un plus de aroma multor preparate culinare, chiar și in bucataria romaneasca. Iata la ce preparate poți adauga sos de soia.Cu un gust ușor sarat, și o aroma caramelizata, sosul de soia poate fi un ingredient vedeta…

Uleiul de masline are și contraindicații. Cand nu este sanatos sa gatești cu el

12:20, 15.03.2024 - Cand trebuie folosit uleiul de masline?Cand preparați diverse sosuri pentru salate sau cand inabușiți legume la foc mediu, uleiul de masline este o alegere excelența.Pentru ca are o aroma distincta, trebuie folosit in compoziția mancarurilor de tipul legumelor preparate la aburi, supa sau paine, de…

Rețete de prajituri și dulciuri cu banane

21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…


Ce parere ai despre aceasta stire?