Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Degustarea cârnaţilor bănăţeni' sau Worschkoschtprob-reuniune a măcelarilor la Timișoara

Publicat:

 Un adevarat festival culinar inainte de intrarea in Postul Pastilor, ''Degustarea carnatilor banateni'' atrage in fiecare an zeci de macelari din vestul tarii, la ultimele editii participand si nemti din Timis care au plecat in Germania de multi ani, dar care au aflat despre aceasta manifestare si s-au prezentat cu preparatele facute de ei, in Banat.

Carnea, numai de la porci din gospodarie

Familia Ofelia si locuieste acum la Lugoj, locul de bastina al doamnei, care a plecat din tara la sfarsitul anilor '60 si l-a cunoscut in Germania bavareza pe Wolfgang, ce provenea…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Sfaturi practice in bucatarie. Cum sa dezgheți carnea rapid. Reguli de aur

21:20, 21.04.2024 - Este important sa o faci corect pentru a evita riscul contaminarii sau degradarii carnii. Iata cateva sfaturi despre cum sa dezgheți carnea rapid și ce greșeli sa eviți.Congelarea alimentelor: Reguli de aurIn zilele noastre, congelarea alimentelor a devenit un gest automat, este inainte de toate o metoda…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Ce sa le dai gainilor sa manance primavara pentru a dubla numarul de oua. Secretul bunicilor de la tara

20:10, 06.03.2024 - Daca ai gaini la curte și vrei sa te bucuri de o producție de oua pe cinste, iata care este soluția. Conteaza foarte mult ce alimentație au, pentru ca exista un truc ce le va stimula garantat. Secretul bunicilor de la tara, nu vei da greș cu el. Planta care face gainile sa oua Daca […] The post Ce sa…

Invațatoarea care a abandonat multinaționala pentru școala de la sat. „Cel mai important este sa simta ca parerea lor conteaza”

06:15, 03.03.2024 - Elena Marinescu a adus intreaga ei experiența corporatista la clasa și ii invața pe copii despre empatie, comunicare și lucrul in echipa. Folosește elemente din natura in procesul de invațare, iar cand un elev lipsește, inregistreaza filmulețe cu colegii lui ca sa il motiveze sa revina la ore


Ce parere ai despre aceasta stire?