Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarații sfâșietoare ale lui Șuleap la 16 ani de la moartea lui Cristi Neamțu: "Nu mai calc prin Craiova! Toți mă consideră un criminal! Totul e un calvar pentru mine"

Publicat:

Au trecut 16 ani de la moartea lui Cristi Neamțu, portar al Universitații Craiova. Marius Șuleap, acum 39 de ani, explica drama prin care a trecut dupa ce l-a lovit pe acesta intr-un cantonament din Cipru.  "Nu pot sa ma abțin. Chiar imi vine sa plang acum cand vorbesc despre Cristi Neamțu. Va rog sa ma credeți. Moartea acestui copil, ca pe atunci eu aveam 23 de ani, iar el 22 este drama vieții mele. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedia micuței Agnes. O poveste sfașietoare din timpul inundațiilor

11:45, 14.05.2024 - O fetița de doar 7 luni a pierit in apele inundațiilor, dupa ce a cazut din barca salvatorilor. Drama s-a petrecut in timpul operațiunilor de salvare a familiei sale, afectate de inundațiile devastatoare din regiunea unde locuiau.

Declarația halucinanta a turcului suspectat de uciderea Mirelei, din Dambovița. Barbatul nu se considera vinovat, dar ar ști cine ar fi adevaratul criminal

17:55, 12.04.2024 - Presupusul criminal al femeii gasite moarta pe camp im Dambovița urmeaza sa faca declarații in fața instanței. Turcul se considera complet nevinovat, dar ar da vina pe o alta persoana, despre care ar ști ca ar fi adevaratul criminal. Pana acum, acesta a profitat de dreptul la tacere.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Momente sfașietoare la procesul elevului criminal din Craiova. Tatal victimei a lovit cu pumnii duba penitenciarului: „Te omor!”

16:06, 29.02.2024 - Momente sfașietoare la procesul tanarului care a omorat o fata, și a ranit grav un adolescent in Gradina Botanica din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal a fost audiat astazi, și a facut marturii devastatoare. Tatal indurerat al fetei in varsta de 14 ani, ucisa cu sange rece, s-a napustit cu…

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

Acces Direct. Noi detalii despre moartea Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. Sora ei il considera vinovat pe Aurel: ”A profitat de ea” / VIDEO

19:51, 19.02.2024 - Moartea ingrozitoare din care a trecut Gina ridica mai multe semne de intrebare. Familia ei il acuza pe iubitul ei, Aurel, deoarece barbatul a profitat de mai multe ori și ii cerea bani in mod constant. Sora victimei a facut mai multe declarații importante.


Ce parere ai despre aceasta stire?