Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECLARAŢIE ŞOCANTĂ a marocanului care a înjunghiat o femeie şi pe fiicele acesteia în Franţa

Publicat:

Declarație șocanta a criminalului de origine marocana care a injunghiat la inceputul acestei saptamani o franțuzoaica și cele trei fiice ale sale intr-o stațiune din Alpi. Barbatul a declarat in fața procurorilor ca a facut acest gest pentru ca l-a deranjat faptul ca tatal fetelor s-a "scarpinat pe coapsa interioara" in fața soției sale, scrie .

Barbatul de 37 e ani a fost arestat marțea trecuta in stațiunea Garde-Colombe, in apropiere de Laragne, in sudul Franței.

Fiica cea mica se afla in stare grava la spital, dupa ce lovitura de cuțit i-a atins plamanul, iar celelalte…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Perchezitii la locuinta sirianului: Cine este cel care a incercat sa se autoincedieze in fata Ambasadei Israelului din Bucuresti?

20:25, 03.06.2024 - In aceasta seara de 03 iunie, sunt perchezitii acasa la sirianul care a incercat sa incendieze in jurul pranzului cladirea Ambasadei Israelului din Bucuresti. Sirianul a fost scos de la audierile de la Sectia 14 Politie, dupa sapte ore.Cine este suspectul Suspectul retinut dupa ce a aruncat o sticla…

Evadare ca-n filme pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un traficant de droguri a fost atacat, trei polițiști au murit (video)

17:20, 14.05.2024 - Trei ofițeri ai serviciului francez al penitenciarelor au murit marți dimineața intr-un atac asupra dubei in care se aflau, care transporta un deținut intre Rouen și Evreux, in nord-vestul Franței, au declarat surse din cadrul poliției, citate de AFP. Deținutul a reușit sa evadeze, scrie și Le Parisien.…

Detalii șocante! Un roman acuzat ca și-a ucis soția și fiica, pe care a și violat-o a fost eliberat in Franța

08:30, 26.04.2024 - Marian Marinescu, un barbat de origine romana suspectat ca si-a ucis sotia si fiica si ca a violat-o pe aceasta din urma, in 1993, in sud-estul Frantei, a fost pus miercuri in "libertate supravegheata", dupa aproape trei ani de detentie, in asteptarea procesului sau, au anuntat avocatii care se ocupa…

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?