Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaraţia care a înfuriat milioane de oameni, făcută de "păpuşa Barbie": "Încrucişarea raselor umane URÂŢEŞTE omenirea"

Publicat:

Ucraineanca de 28 de ani, , poreclita "papusa Barbie umana" a provocat un imens scandal, dupa ce a fost intervievata pentru revista GQ."Grupurile etnice se imperecheaza intre ele, iar ce se...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de știința vorbesc despre un mister uriaș: cineva sau ceva a intervenit in creația speciei umane, acum 2 milioane de ani

05:25, 24.05.2024 - Cercetatorii de la Institutul Gladstone de Știința a Datelor și Biotehnologie din SUA au lansat un studiu amplu pentru a clarifica momentul in care specia umana s-a separat de evoluția animalelor, dezvoltand conștiința și luciditatea. Cine a influențat evoluția creierului uman acum 2 milioane de ani?

Eurovision 2024: Peste 160 de milioane de oameni au urmarit competitia. Motivul pentru care concursul a pierdut un numar insemnat de telespectatori

09:20, 13.05.2024 - Peste 160 de milioane de persoane au urmarit concursul Eurovision 2024, care a fost transmis in direct in cele 37 de tari participante la finala si pe YouTube, estimeaza organizatorul - European Broadcasting Union (Uniunea Europeana de Radio si Televiziune.

SUA vor cheltui 98 de milioane de dolari pentru a combate raspandirea gripei aviare de la vaci la oameni

11:31, 12.05.2024 - Administratia Biden va oferi aproape 200 de milioane de dolari pentru a lupta impotriva raspandirii gripei aviare in randul vacilor de lapte, in cea mai recenta incercare a guvernului de a limita focarele care au alimentat ingrijorarile legate de infectiile umane cu virusul H5N1, transmite Reuters.

Clujul va avea, in sfarșit la Aeroport primul Parc&Ride cu 863 de locuri. Investiția de 15 milioane de euro e pe jumatate facuta

09:15, 08.05.2024 - Un Park & Ride cu 863 locuri de parcare este in construcție la aeroport. Pana acum proicetul a fost realizat in proporție de 50%Primul Parc&Ride din Cluj va fi amplasat la Aeroportul Cluj-NapocaCluj-Napoca va avea, in sfarșit, primul Parc & Ride, un tip de parcare absolut necesar pentru ca…

Concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia a atras 1,6 milioane de oameni VIDEO

13:00, 05.05.2024 - Peste un milion de persoane s-au inghesuit sambata pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, infruntand temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului sau mondial „Celebration”.

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Cel mai mare inamic al speciei umane. Are numai 6 mm, dar ucide anual aproape un milion de oameni

07:50, 21.04.2024 - Cel mai mare inamic al umanitații este de fapt o insecta banala, pe care o intalnim inclusiv in Romania. Țanțarul este responsabil de moartea a 830.000 de oameni anual, iar specialiștii considera ca aceasta insecta prin efectele produse a schimbat efectiv istoria umanitații.

Cele mai periculoase insecte din lume. Au modelat istoria omenirii și au dus la moartea a milioane de oameni

06:20, 07.04.2024 - Aparent sunt inofensive, dar in realitate sunt ucigașe. Este vorba despre cele mai periculoase specii de insecte din lume. Una dintre acestea, aparent comuna, a reușit sa modeleze istoria umanitații ducand la prabușirea civilizațiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?