Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECIZIE. Unul dintre candidații la președinția FIFA și-a retras candidatura

Publicat:

Fostul mare fotbalist a anunțat ca nu mai poate sa intre in lupta pentru șefia FIFA, dar este convins ca elvețianul ar trebui inlocuit.

nu va mai candida la alegerile pentru președinția FIFA, ce se vor desfașura în luna mai. Fostul internațional francez as fost nevoit sa se retraga din competiție, pentru ca în ultimii doi ani nu a deținut un post de conducere în fotbal și din aceasta cauza nu este eligibil. 

&"Lupta nu s-a terminat, fotbalul are nevoie de o schimbare. Îmi voi exprima în continuare…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gheorghe Șoldan (PSD) și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Suceava

23:15, 29.04.2024 - Deputatul Gheorghe Soldan (PSD) și-a depus oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean Suceava, impreuna cu echipa de consilieri județeni. Alaturi de acesta a fost prezent ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu.

Hunedoara: USR si-a prezentat candidatii la Primaria Deva si presedintia Consiliului Judetean

17:40, 24.04.2024 - Filiala judeteana USR Hunedoara si-a prezentat miercuri candidatii la functiile de primar al municipiului Deva si de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, conducerea organizatiei apreciind ca partidul va obtine "un scor bun" la alegerile locale din iunie.

Mircea Geoana, despre candidatura la președinția Romaniei: „Sunt tot mai aproape de o decizie”

09:25, 24.04.2024 - Mircea Geoana a vorbit, in cadrul unui interviu la Antena 3 CNN, despre o eventuala candidatura la alegerile prezidențiale de anul acesta. Actualul secretar-adjunct al NATO a spus ca Romania are nevoie de o noua paradigma de a funcționa la nivel administrativ, politic și tehnologic, in conformitate…

Catalin Cirstoiu a fost retras din cursa pentru Primaria Capitalei. Cine sunt candidații PSD și PNL

02:40, 23.04.2024 - Liderii coaliției PSD-PNL au decis retragerea medicului Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei. Acesta a fost desemnat candidat comun al PSD-PNL in urma cu mai puțin de o luna, dar intre timp lucrurile s-au complicat.

Sniperii de elita ai SUA, care lupta in Ucraina, au luat o decizie ciudata: lupta cu arme rusești, nu cu cele ale SUA

00:01, 22.04.2024 - Un veteran american care lupta in Ucraina a declarat ca soldații din unitatea sa prefera sa foloseasca puști din epoca sovietica in detrimentul celor moderne, deoarece este mai ușor de gasit muniție, inclusiv prin preluarea acesteia de la ruși, informeza BussinesInsider.

Alfred Simonis și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean Timiș

15:45, 08.04.2024 - Alfred Simonis și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean Timiș. Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, și-a anunțat astazi candidatura la președinția Consiliului Județean Timiș, din partea alianței PSD-PNL. „Las a treia funcție in stat, cea de președinte...

Lupta pentru conducerea instantelor din Constanta! Cand sustin candidatii proiectul managerial

14:45, 01.04.2024 - Magistratii Laura Sarac Aldea si Florentin Mircea Panait, presedintele si vicepresedintele delegati ai Judecatoriei Medgidia, vor sustine marti, 16 aprilie 2024 proiectul managerial in cadrul concursului pentru ocuparea functiilor de conducere in cadrul instantelor din tara. Consiliul Superior al Magistraturii…

Permutari intre candidații la Sectoare: „Imi cer scuze”

17:00, 27.03.2024 - Social-democratii au validat, miercuri, candidatii pentru functiile de primar la sectoarele 2 si 5, fiind vorba despre Rares Hopinca, actual prefect al Capitalei, respectiv consilierul general Adrian Vigheciu. „Domnul Hopinca la 2 (Sectorul 2 – n.r.) si la Sectorul 5 domnul Adrian Vigheciu”, a precizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?