Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce toți românii trebuie să consume colina. Ce este, de fapt, și ce beneficii are

Publicat:

Sigur mulți nu au auzit de acest nutrient, dar e unul din cei pe care vrand sau nevrand ii consumi in preparatele pe care le ai in meniul zilnic. La ce ajuta și pentru ce e fundamental? De ce ar trebuie sa consumi colina? E un nutrient care-ți aduce numeraose beneficii Numele lui poate nu […] The post De ce toți romanii trebuie sa consume colina. Ce este, de fapt, și ce beneficii are appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uleiul de cocos pe stomacul gol. Ce beneficii are și cum il consumi

19:40, 24.04.2024 - Uleiul de cocos are numeroase beneficii pentru organism. El se consuma pe stomacul gol sau poate fi inclus in anumite preparate simple, precu sunt smoothie-urile sau salatele. Iata tot ce trebuie sa știi despre proprietațile sale.

Romanii, adepții tariei. Consumul de bauturi spirtoase a crescut considerabil in ultimii ani

15:40, 09.04.2024 - Statisticile arata ca romanii au inceput sa consume, de la un an la altul, tot mai multe bauturi spirtoase. Fie ca este vorba despre whisky, vodka sau alte bauturi alcoolice, cifrele arata ca tot mai mulți romani au inceput sa consume astfel de produse.

Anunț pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Ce beneficii considerabile aduce asiguraților

08:45, 04.04.2024 - Anunț important pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Iata ce beneficii considerabile aduce asiguraților, dar și ce a transmis ministrul Cercetarii și Digitalizarii, Bogdan Ivan!

De ce sa consumi Shilajit rașina? Beneficii pentru sanatatea ta

16:15, 20.03.2024 - Te simți copleșit de oboseala constanta, gandurile iți sunt impraștiate și ai dificultați de concentrare? Simți ca lipsa unui somn odihnitor iți afecteaza calitatea vieții și capacitatea de a face fața cerințelor zilnice? Atunci, cu siguranța te afli intr-o situație dificila, unde gasirea unei soluții…

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Cum au ajuns romanii sa consume mancarea „otravita” a strainilor. De ce importam alimente cu pesticide

13:30, 16.03.2024 - Romania, care, candva, era granarul Europei, a ajuns sa importe mancarea „otravita” a strainilor. Motivul este uluitor si arata inca o data cum ne batem joc de economia si agricultura acestei tari. In magazine gasim legume aduse uneori de la mare departare. Cu toate ca, teoretic, Romania ar dispune…

Ce sa presari in tigaie, inainte sa pui ouale. Gustul va fi diferit, va avea mai multa aroma

10:41, 09.03.2024 - Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zile. Majoritatea romanilor prefera sa consume oua prajite, dar mulți nu știu ce sa presare inainte in tigaie pentru un gust mai aromat. Iata sfaturile date de gospodinele cu experiența! De ce sa adaugi faina la ouale prajite Romanii adora sa…

Bautura cu mar și frunze de dafin. Nu o sa mai ai nevoie de medicamente. Ce beneficii aduce și cum sa o consumi

17:20, 01.02.2024 - Combinația dintre mar și frunze de dafin poate avea o mulțime de beneficii asupra sanatații. Specialiștii o recomanda, in special in sezonul rece, dar bautura poate fi consumata și in restul anului, pentru a rezolva alte probleme.


Ce parere ai despre aceasta stire?