Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să pui un gălbenuș de ou crud în salata de vinete - Bucătăresele adevărate folosesc acest truc iar rezultatul este uimitor

Publicat:

De ce sa pui galbenuș de ou in salata de vineteMai exact, dupa ce ai terminat de tocat vinetele si nu ai pus inca uleiul, adauga un galbenus de ou crud. Nici nu-ți imaginezi ce aroma placuta va capata aceasta salata atat de dorita vara. Cu siguranța, dupa ce vei incerca o data acest truc nu vei mai renunța niciodata la el. Pentru ca, datorita galbenușului de ou vei avea o salata mult mai gustoasa. Alte trucuri care iți pot fi de folos in bucatarie1. Știai faptul ca, carnea congelata nu se decongeleaza decat la temperatura camerei. Nu este indicat sa faceți acest lucru in cuptorul cu microunde,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Salata revigoranta de roșii, ideala pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman

11:15, 19.04.2024 - Salata de roșii poate fi un fel principal delicios, in zilele de post cand nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, sau poate fi o garnitura delicioasa pentru alte feluri de mancare. Mai mult, aceasta salata este și extrem de sanatoasa, deoarece conține doar ingrediente proaspete și naturale.Rețeta…

De ce trebuie sa punem un pahar de sare in fiecare camera din casa? Efectele nebanuite ale unui obicei atat de simplu

07:20, 07.04.2024 - Probabil ca nu este deloc o exagerara sa spunem ca modul in care privim gatitul ar fi de nerecunoscut, daca nu ar exista sarea. Insa, daca ne numaram printre cei care cred in diferitele superstiții din jurul acestui ingredient crucial din bucatarie, atunci cu siguranța ca deja știm ca el ar avea nenumarate…

Proiecte de weekend pentru infrumusetarea casei: simplu, rapid și eficient

10:55, 15.03.2024 - Proiectele de weekend pentru infrumusetarea casei pot fi o modalitate excelenta de a adauga valoare și confort locuinței tale, fara a investi prea mult timp sau resurse. Fie ca ești un amator entuziast sau pur și simplu iți place sa iți petreci timpul in mod productiv, exista o multitudine de proiecte…

Piersici umplute cu nuci, rasfațul culinar de care nu te vei mai satura. Simplu de preparat, va impresiona orice gurmand

14:46, 08.03.2024 - Aceasta rețeta inedita combina dulceața suculenta a piersicilor cu textura crocanta a nucilor, rezultand intr-o explozie de arome bogate și gusturi delicioase. Descopera in continuare cum poți prepara acasa piersici umplute cu nuci și transforma aceasta gustare intr-o surpriza culinara rafinata și apreciata…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și fara mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:05, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:00, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…


Ce parere ai despre aceasta stire?