Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce s-au despărţit din nou Kristen Stewart şi Robert Pattinson

Publicat:

si , starurile francizei “Twilight”, s-au despartit din nou, la mai putin de un an dupa aventura pe care Kristen a avut-o cu un regizor de la Hollywood.

Desi cauzele noii rupturi nu sunt cunoscute, se zvoneste ca s-a despartit definitiv de dupa ce i-a gasit mesaje in telefon de la regizorul , cel cu care actrita a avut o aventura in vara anului trecut.

Robert a descoperit ca cei doi mai pastreaza legatura cu o zi inaintea aniversarii lui.

Vezi continuarea pe bravonet.ro. CLICK AICI!

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața scandaloasa a lui Grace Kelly. „Nimfomana de la Hollywood” a avut o aventura cu un barbat din Timișoara

13:10, 15.06.2024 - Grace Kelly a fost cunoscuta ca cea mai frumoasa și sofisticata regina a gheții de la Hollywood, deși se zvonește ca a avut o viața amoroasa destul de fierbinte, presarata cu multe picanterii și drame. Datorita titlului regal, scandalurile lui Grace Kelly au fost in mare parte mascate și uitate, dar…

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Paramount si Disney au prezentat primele imagini din urmatoarele lor superproductii

17:30, 12.04.2024 - Paramount a dezvaluit joi primele imagini sangeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fara sa lase sa transpara niciun semn de ingrijorare, in pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informeaza AFP, informeaza Agerpres.

Vești mari pentru fanii Twilight! Robert Pattinson a devenit tata pentru prima oara / FOTO

19:10, 06.04.2024 - O noua veste emoționanta ii incanta fanii seriei Twilight! Robert Pattinson, celebrul actor cunoscut pentru rolul sau iconic din aceasta serie, a intrat intr-o noua etapa a vieții sale, devenind tata pentru prima oara.

Un cuplu vedeta anunța ca va avea un copil

11:50, 05.04.2024 - Robert Pattinson și Suki Waterhouse așteapta primul copil. Cantareața Waterhouse a anunțat ca este insarcinata. Ea are o relație cu starul din Twilight de aproximativ șase ani, potrivit Agerpres.Anunțul a fost facut printr-un mesaj publicat pe Instagram.

Robert Pattinson din filmul Amurg a devenit tatic. Cine este Suki Waterhouse, femeia care l-a facut cel mai fericit

08:40, 27.03.2024 - Celebrul actor traiește cele mai frumoase momente. Robert Pattinson din filmul Amurg a devenit tatic! El și partenera sa au devenit parinți, dezvaluriea a fost facuta in urma cu puțin timp. Cine este Suki Waterhouse, femeia care i-a schimbat viața. Robert Pattinson a devenit tatic Sunt momente emoționante…


Ce parere ai despre aceasta stire?