Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu vrea Andreea Berecleanu sĒ audĒ de Photoshop niciodatĒ: "DacĒ apropiaţi imaginea, veţi vedea fiecare por, precis vreun fir alb"

Publicat:

este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, motiv pentru care tot timpul a demonstrat cE este o femeie serioasE xi a avut grijE de felul in care aratE, mai ales in fata telespectatorilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Marcel Ciolacu creioneaza portretul robot al viitorului președinte: Vom vedea daca voi candida

14:31, 04.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a enumerat, marți, intr-un interviu la Dc News, calitațile pe care trebuie sa le aiba un șef de stat și despre care liderul PSD spune ca Traian Basescu și Klaus Iohannis nu le-au avut.

Comisia Europeana deschide o ancheta ce vizeaza Facebook și Instagram, pentru a vedea in ce mod aceste rețele afecteaza sanatatea mentala și fizica a copiilor

13:16, 16.05.2024 - Comisia Europeana a deschis joi o ancheta oficiala pentru a vedea in ce fel aplicațiile din grupul Meta contribuie la apariția dependenței in randul minorilor care folosesc in UE aceste rețele. Sunt vizate și obligațiile pe care aplicațiile le au pentru a dezvolta proceduri de verificare a varstei user-ilor.

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024 - De ce animalele se comporta ciudat in timpul unui astfel de fenomen astronomic

14:56, 08.04.2024 - Cei mai mulți oameni care vor vedea „pe viu” eclipsa totala de Soare din 8 aprilie se vor uita in sus, dar vor fi și oameni care vor privi in jurul lor, pentru a vedea cat de ciudat se comporta animalele și pentru a incerca sa raspunda la o serie de intrebari fara raspuns. Știm ca o parte dintre animale…

Rafila: Pana la jumatatea acestui an veti vedea lucrari efective la cele trei spitale regionale

21:50, 01.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, anunta, luni seara, ca pana la jumatatea acestui an se vor vewdea lucrari efective la cele trei spitale regionale – de la Iasi, Cluj si Craiova, la ultima dintre cele trei investitii fiind recuperat decalajul de aproximativ 6 luni care exista fata de celelalte…

Aproximativ un milion de oameni s-ar putea aduna la Niagara pentru a vedea eclipsa totala de soare

17:50, 28.03.2024 - Aproximativ un milion de turiști sunt așteptați la Cascada Niagara pentru a vedea eclipsa totala de soare. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie. Cascada aflata la granița dintre SUA și Canada, este unul dintre locurile in care eclipsa se va vedea foarte bine. Aglomerație va fi pe ambele parți ale…

Orașul din Romania care va avea 1.500 de camere pentru monitorizare. Se va vedea orice detaliu

14:30, 19.03.2024 - In baza unor proiecte locale, și a atragerii de fonduri, primariile locale au trecut pe propriile cheltuieli la introducerea unor sisteme integrate de monitorizare, astfel ca, la acest moment putem vorbi și de orașul din Romania care va avea 1.500 de camere pentru monitorizare.


Ce parere ai despre aceasta stire?