Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu mănâncă Olivia Steer carne: este acidă, crește colesterolul și provoacă cancer

Publicat:

Pe blogul personal, le explica cititorilor care sunt motivele care au determinat-o sa nu mai manance carne. Vedeta recunoaște ca decizia ei a starnit reacții controversate inclusiv din partea familiei, dar spune ca unul dintre autorii care i-au adus cele mai credibile argumente impotriva consumului de carne este naturopatul atrage atenția asupra efectelor negative pe care le are carnea asupra organismului, de la colesterol și acid, pana la cancer.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Bolnava de cancer in stadiul 4, actrița Shannen Doherty se pregatește de moarte și a inceput sa-și vanda bunurile

17:21, 03.04.2024 - Vedeta din „Beverly Hills 90210” Shannen Doherty are cancer in stadiul 4 și spune ca a inceput sa renunțe la bunurile materiale pentru a se putea concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta etapa.

Dupa ce reguli stricte iși crește Andreea Marin fiica. De ce nu se considera prietena ei: „Nu ne tragem de șireturi!” / VIDEO

15:56, 14.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre regulile stricte dupa care iși crește fiica. Vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Violeta, dar și despre cum o educa. Iata de ce nu se considera prietena ei!

Ouale cresc nivelul de colesterol. Mit sau realitate? Ce spun medicii

10:36, 04.03.2024 - Medicii Institutului Clinic Fundeni arata ca exista o concepție greșita care spune despre consumul de oua ca poate crește nivelul de colesterol in sange și poate contribui la riscul de afecțiuni cardiovasculare. Cu toate acestea, cercetarile recente au aratat ca acest mit este in mare parte neintemeiat.…

Cum a jignit Ramona Olaru multe femei din Romania: ‘Vreau sa le spun fetelor’

12:16, 28.02.2024 - Ramona Olaru surprinde din nou, chiar la TV. Vedeta a facut o gluma acida la adresa femeilor, care i-a surprins pe toți din platou. Asistenta Tv nu s-a mai putut abține și a jignit doamnele și domnișoarele din punct de vedere fizic. Ramona Olaru, gluma acida in direct In fiecare dimineața, telespectatorii…

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat sa participe la Power Couple. „A fost efectiv imposibil sa facem alegerea asta”

12:35, 06.02.2024 - Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de zece ani și au impreuna trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Prezentatoarea de la te cunosc de undeva! și soțul ei au primit propunerea de a participa la Power Couple, show care a inceput la Antena 1, insa au refuzat din doua motive.Alina Pușcaș…


Ce parere ai despre aceasta stire?