Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu își mai dorește Ioana Ginghină un copil. Actrița, declarații exclusive pentru Antena Stars: „Nu cred că mai...”

Publicat:

și-a gasit fericirea in brațele lui . Cei doi se pregatesc de nunta, insa actrița s-a razgandit și nu iși mai dorește un copil. Din ce motiv nu mai vrea sa devina mama pentru a doua oara. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat soțul viața lui Sensy! Influencerița face declarații exclusive: "Ma simțemam vinovata pentru ceea ce am facut" / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat la 360 grade, dupa ce l-a cunoscut pe soțul ei. Cum a ajuns influencerița șa aiba viața la care a visat, dupa ce s-a confruntat cu subaprecierea și lipsa increderii de sine.

Amna vrea sa adopte un copil! Motivul pentru care a luat aceasta decizie și cum a reacționat David, fiul ei, atunci cand a auzit. Declarații exclusive / VIDEO

22:45, 29.04.2024 - Amna e o femeie norocoasa și implinita. Artista are parte de o cariera de succes, insa nici pe plan personal nu este deloc rau, caci il are alaturi pe fiul ei, care o susține in tot ceea ce ea iși propune sa faca. De fiecare data, cantareața ii cere sfatul baiatului de 9 ani, iar recent l-a intrebat…

Barbatul din Gorj, care și-ar fi vandut cu 900 euro copilul in Germania, nu regreta ce a facut. Tatal baiețelului, declarații halucinante: ”Nu ne-a dat...”

20:55, 26.04.2024 - Un caz infiorator a starnit o mulțime de reacții de revolta in Romania. Un tata din Gorj a acceptat sa iși vanda propriul copil unei familii din Germania, pentru doar 900 euro. Barbatul a facut declarații halucinante și imposibil de acceptat, spunand ca nu regreta ce a facut și nu ii este dor de copil.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Star Matinal. Cu ce provocari a venit viața de mamica pentru Sensy! Influencerița nu iși mai dorește al doilea copil: ”Incepe sa...” / VIDEO

10:21, 10.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat radicala de cand a devenit mama, iar provocarile nu au intarziat sa apara. Influencerița traiește o viața complet noua, despre care a vorbit la Antena Stars. Iata cum se descurca in ceea ce privește creșterea baiețelului ei, dar și de ce nu iși mai dorește un al doilea copil!

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.


Ce parere ai despre aceasta stire?