Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce este necesar să consumi porumb dulce? Iată ce beneficii uimitoare are!

Publicat:

Porumbul dulce are nenumarate beneficii pentru organism! Medicii spun ca un consum regulat al acestuia, reduce nivelul homocisteinei din organism, un aminoacid care afecteaza sanatatea vaselor de sânge.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce beneficii pentru sanatate au cireșele. De ce e bine sa le consumi frecvent

08:31, 22.05.2024 - Este posibil ca atunci cand vezi cireșele sa te gandești la ele ca la un element de baza super delicios al lunilor de vara. Pe langa gust, aceste fructe au și multe beneficii pentru sanatate. Afla din randurile de mai jos de ce e bine sa le consumi frecvent.

De ce e bine sa bei ceai de coacaze roșii. 10 beneficii uimitoare

09:36, 12.04.2024 - Ceaiul de coacaze roșii, cu aroma sa vibranta și gustul sau racoritor, „ascunde” o serie de beneficii remarcabile pentru sanatatea noastra. De la susținerea sistemului imunitar la imbunatațirea sanatații inimii și a digestiei, aceasta bautura revigoranta este in centrul atenției pentru proprietațile…

De ce e bine sa consumi ridichi des. Ce beneficii au aceste legume pentru organism

07:40, 08.04.2024 - Data viitoare cand mergi la cumparaturi, pune in coș și cateva legaturi de ridichi. Daca nu știai pana acum, aceste legume au o mulțime de beneficii pentru sanatate. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Ce beneficii pentru sanatate are consumul de kaki. Fructul este recunoscut datorita gustului sau dulce și texturii moi

12:40, 31.03.2024 - Kaki conține antioxidanți și nutrienți importanți, cum ar fi fibrele și vitamina A. De asemenea, se spune ca poate avea multe beneficii potențiale pentru sanatate și acest fruct poate fi savurat intr-o varietate de preparate.

De ce e bine sa bei ceai de usturoi. Puțini știu ce beneficii uimitoare are

22:45, 26.03.2024 - Cu toate ca poate parea neobișnuit, consumul de ceai de usturoi poate aduce o serie de beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Puțini sunt conștienți de puterea acestui lichid aromatic, dar cercetarile recente arata ca acest obicei poate aduce numeroase avantaje pentru organism.

Fructele și legumele pe care nu ar trebui sa le mai consumi. Au cele mai mari niveluri de pesticide

18:55, 20.03.2024 - O mulțime de persoane au devenit, in ultimul timp, preocupate de un stil de viața sanatos. Medicii ne sfatuiesc sa adaugam in alimentație cat mai multe fructe și legume dar se pare ca nu toate sunt bune. Ba din contra, exista unele fructe și legume care pot provoca probleme de sanatate serioase.

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Beneficiile multiple pentru sanatate ale laptelui. Ce se intampla in organism, daca il consumi zilnic

07:15, 11.03.2024 - Laptele are multiple beneficii pentru sanatate. El conține nutrienți, proteine vegetale, minerale cum e calciul, precum și vitaminele A, B2, B12 și D. . Afla de la nutriționiști ce se intampla in organism daca bei lapte zilnic. Laptele este și o soluție mai buna decat alte lichide, daca vrei sa reduci…


Ce parere ai despre aceasta stire?