Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce apare fiica lui Kim Jong Un în public aproape numai la evenimente militare (analiză Ministerul Unificării de la Seul)

Publicat:

Liderul nord-coreean iși prezinta fiica in principal la evenimente militare, o decizie care ar putea avea ca obiectiv sublinierea progreselor recente in acest domeniu si intarirea loialitatii armatei, arata o analiza publicata marti de guvernul sud-coreean. 80% din aparițiile publice ale fiicei dictatorului nord-coreean au avut loc la evenimente militare.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Dictatorul de la Phenian și-ar fi ales succesorul. Cine este 'steaua de dimineața a Coreii' / FOTO

22:46, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un "mare consilier", un titlu rezervat liderilor de varf, potrivit AFP, scrie AGERPRES. Mass-media de stat…

Coreea de Sud estimeaza ca liderul nord-coreean Kim Jong-un și-a ales deja succesorul. Cine este „copilul iubit”?

14:40, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un „mare consilier”, un titlu rezervat liderilor de varf.

Kim Jong Un și-a ales fiica adolescenta drept succesoare, spune Seulul, dupa ce un detaliu a atras atenția in presa de stat nord-coreeana

12:55, 18.03.2024 - Fiica liderului nord-coreean Kim Jong Un a fost numita sambata „hyangdo” in presa de stat de la Phenian, un termen folosit doar pentru liderii țarii și succesorii lor, relateaza AFP, citata de Agerpres. In acest context, Ministerul Unificarii din Coreea de Sud a afirmat luni ca aceasta a fost aleasa…

Dinastia comunista din Coreea de Nord continua: Kim Jong Un și-a ales fiica drept succesoare

11:40, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un „mare consilier”, un titlu rezervat liderilor de varf, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Coreea de Nord: Kim Jong-un supravegheaza exercitii militare impreuna cu fiica sa si cere pregatiri de razboi

10:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exercitii militare cu fiica sa la care au participat parasutisti din tara si a cerut sa se faca pregatiri complete pentru razboi, a relatat sambata presa de stat locala, potrivit EFE, citata de Agerpres.

Exercitii militare in Coreea de Nord: ce a testat de aceasta data Kim Jong Un

09:45, 14.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a condus un nou tip de tanc de lupta in timpul unor exercitii militare in Coreea de Nord si in momentul in care SUA si Coreea de Sud efectueaza manevre comune. Kim Jong Un a urmarit exercitiile militare si a venit sa salute soldatii nord-coreeni in echipament de camuflaj.…


Ce parere ai despre aceasta stire?