Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De cand a venit toamna parul meu continua sa cada! Cei de la salon mi-au dat o reteta si am reusit sa rezolv aceasta problema

Publicat:

Toamna parul este o problema cu care se confrunta multi oameni, indiferent de varsta. Lipsa de vitamine, stresul, diverse proceduri la care este supus, produse cosmetice slabe – toate acestea ar putea duce in cele din urma la pierderea parului. Pierderea parului nu este doar un dezavantaj fizic, dar poate fi de multe ori un semn al unei tulburari psihice și de stres. O stare avansata a pierderii parului are loc mai ales toamna. Cu toate acestea, daca observați ca parul cade in mod semnificativ, aceasta reteta simpla va poate ajuta pentru a rezolva aceasta problema. Ingrediente: -3 linguri de flori…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicușor Dan, exasperat de ciori: 'O sa incercam sa le gonim cu artificii'

21:15, 31.03.2024 - Nicușor Dan, primarul-general al Capitalei, a vorbit in direct la Prima TV, despre parcurile din București, dupa demararea curațeniei de primavara in parcuri, dar și despre deranjanta problema a ciorilor. Deși unele lucruri au fost puse la punct atat in parcul Herastrau, cat și in Cișmigiu, Nicușor…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Copiii au probleme de vorbire dupa izolarea din pandemie. „Parinții nu au reușit sa suplineasca lipsa de activitate”

12:11, 15.03.2024 - Copiii și parinții inca se confrunta cu efectele izolarii din perioada pandemiei Covid, anunța  Bihoreanul , care citeaza medici logopezi. In Bihor tot mai mulți preșcolari și elevi din clasele primare au probleme de pronunție, pentru ca in anii in care ar fi trebuit sa-și dezvolte abilitațile de vorbire…

Jens Stoltenberg: „Ucrainenii nu duc lipsa de curaj, ei duc lipsa de munitii”

15:31, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, informeaza Agerpres, care preia France Presse."Ucrainenii nu duc lipsa de curaj,…

Rețete de prajituri și dulciuri cu banane

21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Cat malai se pune la mamaliga. Rețeta de mamaliga moale

15:31, 28.02.2024 - Mamaliga este preferata multor persoane, mai ales in combinații de mancare tradiționala, cu o tochitura pe langa, oua, branza sau cartofi prajiți. Cu siguranța deja va gandiți la mancare și cum sa preparați o mamaliga perfecta, așa ca iata care este rețeta de mamaliga moale, cat malai trebuie sa pui,…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?