Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniel Radcliffe s-a despartit de iubita. A calcat stramb

Publicat:

La inceputul anului marturisea ca nu are de gand sa se logodeasca, iar acum se vede ca stia ce vorbeste:...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubita. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:50, 29.04.2024 - Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024 spune ca nativii din zodia Peștilor au mai mult timp pentru a sta cu persoanele iubite. Astrele arata ca urmeaza o perioada benefica pentru acești nativi. Se anunța o zi cu multe reușite pentru zodiile care iși doresc o schimbare.

A inceput Olimpiada Naționala de Limba Romana pentru gimnaziu. Organizare de top, discurs ciudat al primarului. „Iubita, ce premiu vrei sa iei?”

20:25, 18.04.2024 - Aproximativ 350 de copii și profesori din toata țara au venit la Slatina, in județul Olt, unde in perioada 17-21 aprilie 2024 se desfașoara Olimpiada Naționala de Limba Romana pentru gimnaziu. La festivitatea de deschidere a participat și primarul municipiului, care a avut un discurs de neințeles.

Acces Direct. Maricica, acuzata ca și-a inșelat soțul chiar cu verișorul lui. Cum vrea sa iși convinga partenerul ca nu a calcat stramb: „Nu știu cine l-a trimis”

17:35, 12.04.2024 - Maricica susține ca nu mai are liniște de cand a venit in casa ei verișorul soțului. Femeia este casatorita de 36 de ani cu soțul ei și au impreuna patru copii. Partenerul ei banuiește ca a fost inșelat chiar cu verișorul lui, intr-un grajd.

Dosar penal și ordin de restricție pentru un barbat din Timișoara care și-a agresat iubita

22:15, 11.04.2024 - Polițiștii Secției 3 Poliție Urbana Timișoara au fost sesizați de catre o femeie in varsta de 28 de ani, astazi, puțin dupa ora 19:00, cu privire la faptul ca partenerul sau de viața ar fi devenit agresiv, in locuința acestora de pe strada Pogonici din municipiul Timișoara. „Polițiștii s-au deplasat…

Dopaj in atletism - Un campion european a fost depistat pozitiv: „Sunt uimit, nu am calcat niciodata stramb”

17:05, 09.04.2024 - Dimitri Bascou, care in 2016 a devenit campion european in proba de 110 m garduri și a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv cu steroizi, ​informeaza France Info și Le Parisien.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Ralflo, componentul trupei Alb Negru, s-a desparțit de iubita! Artistul vorbește despre motivul separarii: "Eu am facut totul" / Video

22:45, 15.02.2024 - Ralflo, componetul trupei Alb Negru, vorbește despre desparțirea de iubita. Artistul face declarații exclusive despre motivele separarii. Cantarețul spune ca a facut totul de dragul persoanei iubite.


Ce parere ai despre aceasta stire?