Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Rogoz in lenjerie intima, cu burtica de gravida la vedere!

Publicat:

este insarcinata in 7 luni si a acceptat sa realizeze o sedinta foto pentru o publicatie de la noi. Blonda a oferit fanilor de pe Internet una dintre fotografiile ce va apare in noul numar al revistei. Ea s-a dezbracat si si-a aratat burtica de gravida fiind acoperita doar de o capa de blana sexy.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristoiu s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida! Vedeta urmeaza sa devina mama pentru prima data / FOTO

22:00, 30.04.2024 - Gabriela Cristoiu urmeaza sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Bruneta a facut publica prima imagine cu burtica de gravida. Iata cum arata Gabriela Cristoiu inainte sa nasca și ce mesaj induioșator a scris!

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

(foto) Iubita lui Dan Ionița, cu burtica la vedere. Cuplul, intr-o sesiune foto incendiara, in ultimul trimestru de sarcina al Cristinei

14:15, 20.03.2024 - Bloggerul Dan Ionița și iubita sa, Cristina, urmeaza sa devina in curand parinți. Cu aceasta ocazie, cei doi au organizat o sesiune foto in care tanara iși etaleaza burtica de graviduța, dar și a dezvaluit ce nume și-ar dori pentru viitorul bebeluș, scrie SHOK.md.

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?