Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Damian Djokovici: 'Din păcate nu am reuşit să marcăm, iar acum avem o ultimă finală cu Celtic'

Publicat:

a declarat, joi seara, ca CFR Cluj va avea un meci foarte greu cu echipa , peste doua saptamani, apreciind ca acesta va fi o "finala care trebuie castigata", potrivit news.ro.

Citește și: Bomba de presa! O cunoscuta jurnalista, angajata de

"Din pacate nu am reusit sa marcam, iar acum avem o ultima finala cu Celtic, pe care trebuie sa o castigam sau sa facem egal. Va fi greu, vom avea nevoie de fanii nostri. Nu cred ca cei de la Celtic vor trata meciul lejer, chiar daca sunt calificati", a declarat Djokovici.

CFR Cluj

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luis Enrique – Fobalul este uneori nedrept- Nu am reusit sa marcam desi am avut 31 de suturi

10:20, 08.05.2024 - Tehnicianul echipei PSG, Luis Enrique, a declarat, dupa ce formatia sa a fost invinsa de Borussia Dortmund in semifinalele Ligii Campionilor, ca elevii sai nu au reusit sa inscrie desi au avut numeroase suturi pe poarta, ceea ce arata ca fotbalul este uneori nedrept, potrivit news.ro.

Baschet masculin: Vicecampioana CSM Oradea se califica in finala Ligii Nationale; adversara – campioana U BT Cluj

21:05, 07.05.2024 - Vicecampioana CSM Oradea a invins marti, pe teren propriu, formatia CSO Voluntari, scor 93-66 (50-26), in cea de-a cincea partida, decisiva, din semifinalele Ligii Nationale. CSM Oradea va disputa finala sezonului cu campioana U BT Cluj.

CJ Cluj a aprobat lista finala a celor 901 de entitați ce vor beneficia de finanțari nerambursabile

17:36, 29.04.2024 - ✍️✅???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???? ???????????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????? ???? ???????????????????? 9️⃣0️⃣1️⃣ ???????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????…

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, s-a resemnat: Doar o minune ne mai salveaza!

14:40, 27.04.2024 - Dinamo pare ca se duce, iremediabil, de la meci la meci spre un deznodamant trist pentru fanii alb-roșii, adica a doua retrogradare pe parcursul a trei ani. Daca acum trei ani caderea pentru prima data in istoria clubului s-a datorat situației financiare dramatice, mulți jucatori plecand, acum banii …

CSM TARGOVIȘTE-U. CLUJ IN SFERTURILE DE FINALA ALE LIGII NAȚIONALE DE BASCHET

06:10, 06.03.2024 - Sambata, 2 martie, au avut loc ultimele meciuri ale sezonului regulat din Liga Naționala de Baschet Feminin. Etapa a 14-a din campionat s-a incheiat prin doua partide programate la Cluj, respectiv la București. Ziua a debutat cu o victorie a gazdelor și s-a incheiat cu una a oaspeților. U Cluj a incheiat…

"Felicitari! Ai reușit sa iei cam fiecare bordura. Banuiesc ca ești rupt de beat!"

10:10, 27.02.2024 - Un sofer din Cluj a fost surprins intr-o cursa serpuita pe drum drept si liber, mai ceva ca in filme. Acesta a luat bordurile la rand cu anvelopele. Un coleg de trafic l-a filmat si i-a asigurat celebritatea pe net. 


Ce parere ai despre aceasta stire?