Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cuvintele lui Iisus descoperite pe un papirus. Dezvăluirea cutremură creştinismul

Publicat:

Karen L. King, un istoric de la , specializat in crestinismul timpuriu, a descoperit un fragment dintr-un papirus scris in limba copta in secolul al IV-lea ce contine o fraza nemaivazuta in scripturi: „ le-a spus: «Sotia mea…»”, scrie descopera.ro . Autor: este mai mic decat o carte de vizita, contine opt randuri de text ce pot fi citite cu ajutorul unei lupe si contine, printre altele, si o alta propozitie surprinzatoare, prin care Iisus afirma ca “ea va fi discipolul meu”, informeaza descopera.ro. Pana…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

VIDEO - Printul William a revenit la indatoririle publice dupa dezvaluirea cancerului de care sufera sotia sa

08:21, 19.04.2024 - Printul William al Marii Britanii a revenit joi la indatoririle publice, pentru prima data de cand sotia sa Kate a dezvaluit ca face chimioterapie preventiva pentru cancer, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Descopera noua gama de deodorante BYLY BIO

16:25, 17.04.2024 - De peste 70 de ani, expertii in deodorante Byly lucreaza pentru a obtine eficacitate maxima, respectand nevoile pielii, pentru o senzatie fresh si protectie eficienta.DESCOPERA NOUA GAMA DE DEODORANTE BYLY BIO√ Deodorante fara gaz√ 98% Ingrediente naturale√ 0% Aluminiu√ 0% Coloranti√ Fara ingrediente…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

ATENTIE! CITITI NEAPARAT ASTA! Ce conține apa la pet din supermarket, pe langa apa. Dezvaluirea specialiștilor: „Un litru poate include 240.000 de particule de plastic”

14:00, 18.02.2024 - Un studiu recent publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences a descoperit niveluri alarmante de particule de plastic, cunoscute sub numele de nanoplastice, in apa imbuteliata din magazine. Aceste particule minuscule, invizibile cu ochiul liber, reprezinta un risc semnificativ pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?