Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se găteşte viţelul la proţap: „Am învăţat reţeta când eram în armată. Secretul stă în baiţ ”

Publicat:

este gospodar din satul Doroteia al orasului Frasin, din judetul Suceava. El a venit la „”, o sarbatoare campeneasca organizata de , pentru a prepara un vitel si un porc la protap. Ne-a spus ca a invatat sa faca friptura pe cand era in armata si ca secretul sta in baitul in care trebuie pusa carnea inainte de a fi preparata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO/VIDEO: Pasca nu poate lipsi de pe masa de Paște

15:10, 04.05.2024 - Ioana Matei (80 de ani), din Rusu Bargaului prepara pasca in fiecare sambata a Paștelui de cand se știe. A invațat de la mama ei, care, la randul sau a invațat de la bunica. Iar tanti Ioana și-a invațat și fetele sa faca cea mai buna pasca. „Nu exista Paște fara pasca. Eu am invațat de mica sa o fac…

Cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit. Secretul ca sa iasa babani și foarte aromați

15:50, 03.05.2024 - In aceasta perioada, pe langa bunațile culinare tradiționale din carne de miel, precum drob-ul, friptura și alte asemenea preparate, cozonacul este la loc de cinste in bucataria romanilor. Sunt multe rețete, dar printre ele se regasește și cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit, air…

Salata revigoranta de roșii, ideala pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman

11:15, 19.04.2024 - Salata de roșii poate fi un fel principal delicios, in zilele de post cand nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, sau poate fi o garnitura delicioasa pentru alte feluri de mancare. Mai mult, aceasta salata este și extrem de sanatoasa, deoarece conține doar ingrediente proaspete și naturale.Rețeta…

Ce trebuie sa faci cu faina pentru cel mai bun cozonac oparit. Secretul rețetei de zeci de ani

23:30, 15.04.2024 - Ai nevoie de rabdare, cateva ingrediente și dorința de a pune pe masa un desert tradițional delicios, cu care sa iți rasfeți familia și musafirii. Afla, din randurile de mai jos, ce trebuie sa faci cu faina pentru a obține cel mai bun cozonac oparit. Rețeta este veche de zeci de ani, folosita cu incredere…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

„La fiecare soldat va trebui sa avem o drona” și alte lecții pe care armata romana le are de invațat dupa 2 ani de razboi in Ucraina

07:06, 24.02.2024 - Drona a aruncat la coș toate manualele de arta militara și a democratizat complet campul de lupta. „Ceața razboiului” - coșmarul tuturor generalilor din istoria lumii - s-a risipit brusc și total, iar campul de lupta a devenit extrem de transparent. Totodata, banalul smartphone s-a transformat intr-unul…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…


Ce parere ai despre aceasta stire?