Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cumpănaşu: „Mi-aş dori ca Theo să continue cu Energia”

Publicat:

are deja doi ani la si rezultate destul de bune, dar conducerea clubului inca nu i-a propus o prelungire de contract. Chiar daca in privinta jocului echipei mai are contestatari, americanul are totusi meritul de a fi ...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spune „adio” ridurilor cu aceste 5 alimente ultra-eficiente pentru stimularea producției de colagen

08:46, 16.04.2024 - Spune „adio” ridurilor cu aceste 5 alimente ultra-eficiente pentru stimularea producției de colagen Continue reading Spune „adio” ridurilor cu aceste 5 alimente ultra-eficiente pentru stimularea producției de colagen at Tabu.

Țara europeana care va amenda pacienții care lipsesc la programarile la medic: Nu putem permite ca acest lucru sa continue

12:10, 09.04.2024 - Persoanele care lipsesc de la programarile la medic vor fi amendate cu 5 euro, in Franța. Sancțiunea propusa, menita sa stimuleze serviciul de sanatate care „scarțaie”, este criticata de sindicatele medicilor și de grupurile de pacienți.

„Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat”

09:06, 02.04.2024 - „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” Continue reading „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” at Tabu.

Un barbat din Apahida, de 39 de ani, a fost reținut ieri de Poliție dupa ce a incercat sa intre in doua garaje și o casa ca sa fure, deși in casa se afla o batrana. Ce sfaturi dau polițiștii ca sa va feriți de talhari

14:10, 27.03.2024 - Continue reading Un barbat din Apahida, de 39 de ani, a fost reținut ieri de Poliție dupa ce a incercat sa intre in doua garaje și o casa ca sa fure, deși in casa se afla o batrana. Ce sfaturi dau polițiștii ca sa va feriți de talhari at Info real.

Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!”

09:00, 19.03.2024 - Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” Continue reading Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” at Tabu.

Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare

08:25, 13.03.2024 - Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare Continue reading Carmen Bruma: 3 greșeli pe care le faci in Postul Paștelui și care duc la ingrașare at Tabu.

Geanta facuta doar din aer si sticla cantarește doar 33 g și a fost creata in colaborare cu NASA

08:40, 06.03.2024 - Geanta facuta doar din aer si sticla cantarește doar 33 g și a fost creata in colaborare cu NASA Continue reading Geanta facuta doar din aer si sticla cantarește doar 33 g și a fost creata in colaborare cu NASA at Tabu.

Care este poziția Romaniei fața de scenariul invocat de Macron, posibila trimitere de trupe occidentale la sol in Ucraina, opțiunea care ar putea deschide cel de-al Treilea Razboi Mondial?

09:10, 27.02.2024 - Continue reading Care este poziția Romaniei fața de scenariul invocat de Macron, posibila trimitere de trupe occidentale la sol in Ucraina, opțiunea care ar putea deschide cel de-al Treilea Razboi Mondial? at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?