Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum va arăta transportul în 2030. Decizia care ar putea schimba radical orașele noastre în următorii ani

Publicat:

Astazi atingem un subiect fierbinte, care ar putea schimba radical orașele noastre in urmatorii ani. a lansat saptamana trecuta o noua ținta, mult mai ambițioasa pentru reducerea emisiilor de carbon din Europa, cu cel puțin 55%, pana in 2030, fața de 40%, cat era prevazut pana acum. Iar transportul este una dintre principalele surse de poluare a orașelor.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie cu impact major in Parlamentul European: situația se schimba radical in toata Europa

18:10, 24.04.2024 - Parlamentul European a decis cu o majoritate covarșitoare de voturi retragerea UE din Tratatul Carta Energiei, un acord internațional depașit care ar fi ingreunat tranziția energetica, informeaza Mediafax.

Se schimba legile privind falimentul si impozitarea corporatiilor

09:25, 10.04.2024 - Liderii Uniunii Europene vor cere saptamana viitoare o armonizare a legilor privind falimentul si impozitul pe corporatii la nivelul statelor membre, pentru a atrage mai mult capital privat pentru trecerea UE la energie regenerabila si o economie mai digitalizata, potrivit unui proiect de document citat…

Uniunea Europeana se va schimba radical: decizii cu impact major adoptate la București/ DOCUMENT

21:56, 06.03.2024 - Congresul PPE, reunit la București, a adoptat manifestul electoral al partidului, iar in acest document figureaza o serie de prevederi care vor schimba modul in care funcționeaza Uniunea Europeana. PPE va schimba total politica de aparare a Uniunii, statele membre urmand a acționa ca un tot unitar.…

Trei zodii feminine care au noroc triplu in aceasta primavara. Viața lor se va schimba radical

08:35, 04.03.2024 - Aceasta primavara aduce succesul la care au visat pentru trei zodii feminine. Nativele se bucura de reușite in cariera și pe plan financiar, dar nu stau rau deloc nici la capitolul dragoste. Pot sa iși indeplineasca dorințe mai vechi in aceasta perioada.

Iarna nu se lasa dusa prea ușor! Șefa ANM anunța ca vremea se schimba radical: ”Vor incepe și precipitațiile”

13:00, 28.02.2024 - Iarna nu se lasa și deși finalul lunii februarie a venit cu vreme de primavara, un nou ciclon va lovi Europa. Șefa Agenției Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat marți ca in perioada urmatoare sunt prognozate ploi, ninsori și chiar viscol in mai multe țari.

Romania, lovita de ploi. Cand se schimba vremea radical, unde sunt așteptate ninsori

07:40, 28.02.2024 - Deși temperaturile se mențin anormal de ridicate, vremea se strica in urmatoarele zile. De joi, lovesc precipitațiile. Mai intai in partea de vest, sud-vest, sud a țarii, in mod deosebit in Banat, Oltenia, local zona Munteniei și sudul Crișanei. La munte sunt așteptate lapovițe și ninsori.

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Propunerea care poate schimba radical rolul NATO in Europa: Franța solicita o 'a doua asigurare de viața'

22:21, 12.02.2024 - Europa are nevoie de o "a doua asigurare de viata", in plus fata de NATO, a declarat luni ministrul de externe francez Stephane Sejourne, dupa declaratiile controversate ale lui Donald Trump care a sugerat ca Statele Unite ar putea sa nu isi protejeze aliatii din NATO care nu aloca fonduri suficiente…


Ce parere ai despre aceasta stire?