Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum și-a sărbătorit Mihai Bendeac ziua de naștere. Actorul a împlinit 39 de ani: „Am primit cadoul din partea părinților”

Publicat:

a implinit 39 de ani pe data de 17 februarie și și-a sarbatorit ziua de naștere pe scena. Mama lui, , a venit sa-i vada spectacolul la „Teatrul de Comedie”. De ziua sa de naștere, a urcat pe scenaTeatrului de Comedie” alaturi de , unde au jucat impreuna piesa „Doi pe o banca” pe care tot el o regizeaza. Actorul a venit mai devreme la teatru pentru a repeta alaturi de colega sa, insa inainte de a intra a raspuns catorva intrebari pe care jurnalistul de la „” i le-a adresat. De obicei, juratul de la „iUmor” nu da interviuri,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Romanii au talent 19 aprilie. Cine va urca pe scena in ediția din aceasta seara. „Noi trebuie sa cautam soluții in viața asta, nu sa ne plangem”

10:40, 19.04.2024 - In aceasta seara, la Romanii au talent, noi concurenti urca pe scena pentru a impresiona juriul. La masa juriului, Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt gata sa fie vrajiți, iar Smiley și Pavel, ii așteapta in culise pe concurenți pentru a le testa energia și a le da starea de bine.Ca de fiecare data, eroii…

Ela Voineag revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Ela Voineag are un standard: intotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregatite!”

13:25, 18.04.2024 - Duminica aceasta, episodul iUmor cu numarul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un numar fabulos de stand-up, care i-a incantat atat pe jurați, cat și pe cei din public. Intr

Mirela Vaida, sarbatorita și pe scena Teatrului „Constantin Tanase”, de ziua ei de naștere. Surpriza pe care au pus-o la cale colegii, impreuna cu Adrian Enache / FOTO

11:25, 19.03.2024 - Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua sambata, pe 16 martie. Prezentatoarea de la Acces Direct a implinit 42 de ani, iar colegii au sarbatorit-o in avans vineri. Nici echipa de la Teatrul „Constantin Tanase” nu au uitat de acest moment.

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?