Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se găteşte apetisantul papricaş de pui cu păstăi. Desertul delicios care însoţeşte preparatul

Publicat:

Preparatul este unul de traditie in Ardeal si nu necesita multe ingrediente. Secretul gustului sau apetisant sta in sotarea si fierberea legumelor cu carnea, dar si in aromele care ii dau o savoare aparte.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Postul, ca bucurie. Pirostile cu povila, in Valea Bargaului

14:00, 02.05.2024 - „Postul nu este osanda, este bucurie, si pana nu putem posti fara a ne osandi nu are nicio valoare postul”, ne spune Elena Rus din comuna Tiha Bargaului, bucatareasa vestita in judetul Bistrita-Nasaud si proprietara primului punct gastronomic din judet, deschis in urma cu trei ani. Stie aceasta vorba…

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Nu mai pune maioneza in salata de vinete! Mihaela Bilic a spus secretul unui preparat delicios

13:50, 08.03.2024 - Salata de vinete este unul dintre cele mai apreciate preparate, pe care mulți il iubesc. Exista, insa, și persoane care il evita, pentru ca are multe calorii. Mihaela Bilic a dezvaluit un secret care ne va scapa de aceasta grija și ne va ajuta sa ne bucuram de acest deliciu, fara a mai consuma maioneza.…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de tarta cu caramel. Desertul pe care sa-l pregatești de Valentine's Day

09:35, 13.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi persoana iubita cu un desert delicios de Valentine's Day, atunci pregatește tarta cu caramel. Este un preparat delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tort cu portocale. Desertul este delicios pentru zilele speciale petrecute in familie

11:20, 11.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, atunci pregatește tortul cu portocale. Este un desert delicios pentru zilele speciale petrecute in familie. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?