Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se gătesc legumele congelate, de fapt. Greșeala pe care o fac mii de gospodine în fiecare zi

Publicat:

Legumele congelate sunt alegerea perfecta pentru gospodine atunci cand vor sa gateasca o ciorba in sezonul rece, insa anumite legume nu se mai gasesc proaspete. Cum se gatesc legumele congelate, de fapt, aflați in randurile urmatoare. Cum se gatesc legumele congelate Legumele congelate sunt disponibile pe toata perioada anului, in timp ce legumele proaspete le gasim doar in anumite perioade. In același timp, sunt mai rezistente și le puteți gati dupa o perioada mai lunga de timp. Acestea sunt doar cateva motive pentru care gospodinele aleg sa gateasca cu legume congelate. Insa, majoritatea dintre…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin. Condimentul special pe care il folosesc

14:30, 29.04.2024 - Daca ai mancat vreodata ciorba de miel facuta de ardeleni, atunci știi ca aceasta are un gust deosebit, pe care nu il gasești altundeva in Romania. Dar ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin? Secretul este unul bine pastrat, iar acest fel de mancare este emblematic pentru…

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

Rețeta de ciorba de cartofi cu tarhon. Preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui

18:55, 06.04.2024 - Daca și tu te-ai saturat de clasica rețeta de ciorba de cartofi și iți dorești sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam o rețeta simpla de ciorba de cartofi cu tarhon. Este preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui.…

Legumele care inlocuiesc cartofii in post. Carmen Bruma, sfaturi pretioase pentru a nu te ingrasa in aceasta perioada

10:05, 25.03.2024 - Postul Paștelui este o perioada de mari restrictii culinare pentru creștini. Acest post este cel mai greu și mai aspru din an. Timp de 40 de zile, credincioșii trebuie sa se abțina de la carne, lapte, branza și oua. Multe gospodine prefera sa faca tocana de cartofi, pentru ca aceasta leguma este la…

Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transforma intr-un preparat deosebit

14:41, 19.02.2024 - Atunci cand vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu sa gasim o rețeta mai ușor de pregatit decat cea a ciorbei de cartofi. Indiferent daca suntem experți in bucatarie, sau daca ne simțim copleșiți de orice rețeta mai dificila decat cea a simplilor cartofi prajiți, aceasta ciorba va fi perfecta…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…

Greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Așa nu va mai ieși uscat

16:30, 05.02.2024 - Este considerata o carne fada, mancata doar de nevoie, nu de placere, insa poate fi aromata, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, daca este preparata corect. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Sanatate versus aroma Carnea…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?