Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se făcea cozonacul în 1871. Ingredientul pe care gospodinele îl puneau pentru un gust deosebit

Publicat:

Cozonacul este un preparat care nu lipsește niciodata de pe mesele de sarbatori ale romanilor. Are o istorie fascinanta, deși puțini o cunosc. Playtech Știri iți explica cum se facea cozonacul in 1871. Rețeta a fost publicata in cartea de bucate „Buna menajera”, a , ce facea parte din biblioteca personala a […] The post Cum se facea cozonacul in 1871. Ingredientul pe care gospodinele il puneau pentru un gust deosebit appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta originala de mici, veche de 100 de ani. Ingredientul surpriza care face toata diferența

21:40, 30.04.2024 - Micii sunt unul dintre preparatele pentru care țara noastra este celebra. Deși toata lumea in consuma, puțini sunt cei care știu cum se prepara corect, ca pe vremuri, și ce conțin, de fapt, aceștia. Se folosește un ingredient special, care le da un gust special și face diferența. Cea mai buna rețeta…

Negresa, reteta veche. Asa se facea in anii ’70, ingredientul secret care o facea pufoasa si ii dadea un gust de neuitat

10:25, 22.04.2024 - Negresa dupa rețeta veche a bunicilor! Acest desert este adorat de toata lumea, mai ales ca se prepara rapid și aveți nevoie de doar cateva ingrediente. Totuși, pentru ca negresa sa iasa pufoasa și cu un gust delicios, trebuie sa țineți cont de anumite trucuri pentru prepararea ei. Ingredientul secrete…

Placinta italiana pentru Paște. Ingredientul deosebit cu care sa ungi crusta pentru a fi savuroasa

23:45, 16.04.2024 - Vei avea nevoie de puțina rabdare, cateva ore libere și dorința de a-ți rasfața familia și musafirii cu un preparat spectaculos: placinta italiana pentru Paște. Afla, din randurile de mai jos, care este ingredientul deosebit cu care sa ungi crusta pentru a fi savuroasa. Rețeta placinta italiana pentru…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Negresa de post, reteta din caietul bunicii. Ingredientul care o face foarte pufoasa

20:15, 20.03.2024 - Negresa de post, dupa rețeta bunicii! Daca aveți de gand sa țineți tot postul Paștelui, acest desert este alegerea perfecta pentru zilele in care aveți pofta de ceva dulce! Se prepara rapid și ușor și il poate face oricine. Insa trebuie sa țineți cont de ce ingrediente adaugați la negresa. Gospodinele…

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?