Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se decongelează pâinea, de fapt. Greșeala pe care o fac multe gospodine

Publicat:

Se pare ca dezghețarea painii nu are un mister, dar daca chiar vrei sa arate ca proaspat copta trebuie sa cunoști acest truc. Pentru cele mai bune rezultate, puteți dezgheța peste noapte sau puteți folosi cuptorul cu microunde sau cuptorul. Astfel, gustul painii dezghețate este ca și cum tocmai ați fi copt-o. Trucuri pentru decongelarea painii Gospodinele recomanda sa scoți painea de la congelator și sa te folosești de ea. Exista trei moduri prin care puteți dezgheța painea. Natural: Acest truc dureaza mai mult, dar este cel mai eficient daca nu aveți cuptor sau cuptor cu microunde. Trebuie doar…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Ce poți face ca sa nu ți se arda cozonacii deasupra? Trucul pe care il folosesc gospodinele

19:15, 30.04.2024 - Ce sa faci ca sa nu ți se mai arda cozonacul. Chiar daca il framanți și pregatești totul ca la carte, daca la final se face scrum, ai muncit degeaba. Afla la ce truc trebuie sa apelezi daca vrei sa ai un preparat perfect. Trucuri pentru un cozonac perfect copt Secretele prepararii cozonacului perfect…

Sfaturi pentru o casa confortabila

20:00, 19.04.2024 - O casa confortabila și convenabila este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem avea in viața noastra. Indiferent daca locuim singuri sau cu familia, este esențial ca locuința noastra sa fie un refugiu de confort și funcționalitate. Cu ajutorul acestor sfaturi simple, veți putea transforma…

Miercuri, 3 aprilie, se colecteaza sacul abastru pentru deșeurile din hartie / carton

12:45, 01.04.2024 - SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hartie / carton se va colecta in Bistrița și localitațile componente in 3 aprilie 2024! Programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitațile componente, incepe miercuri, 03 APRILIE 2024, prin colectarea sacului albastru.…

Imbunatațirea iluminatului in casa ta: trucuri și sfaturi pentru amenajari interioare

18:20, 11.03.2024 - Iluminatul joaca un rol esențial in crearea atmosferei unei locuințe, influențand nu doar aspectul estetic al spațiului, ci și starea de bine a celor care locuiesc in el. O iluminare adecvata poate transforma o camera obișnuita intr-un spațiu cald și primitor, accentuand elementele de design interior…

Temperatura maxima la care ai voie sa gatești cu uleiul de masline extravirgin. Altfel se va arde mancarea, ce greșeala fac gospodinele

17:00, 09.03.2024 - Multe gospodine fac greșeala de a folosi ulei de masline la gatitul a diverse mancaruri, fara a ști ca trebuie sa respecte un așa-zis punct de fum cand seteaza flacara la aragaz sau cuptor. Care este temperatura maxima la care ai voie sa incalzești uleiul de masline extravirgin. Cum este folosit uleiul…

Ce sa faci sa iți creasca parul mai repede. Sfaturi pentru un par lung și sanatos

15:05, 29.02.2024 - Viteza de creștere a parului depinde de anumiți factori, precum varsta, tipul de par, starea generala de sanatate și anumite afecțiuni medicale. Cu toate astea, poți apela la anumite trucuri daca iți dorești o podoaba capilara bogata. Dieta și alimentele pe care le mananci conteaza, de asemenea, in…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…


Ce parere ai despre aceasta stire?