Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se apără teroristul cu pălărie: Ce le-a spus jihadistul anchetatorilor

Publicat:

, suspectat a fi 'barbatul cu palarie' ce apare in imaginile surprinse la aeroportul Bruxelles-Zaventem inaintea atentatelor din 22 martie din capitala belgiana, a declarat joi unui judecator ca planul atacurilor cu bomba includea zona de imbarcare pentru zborurile

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Cine ne apara copiii de droguri? Avem psihologi doar „pe hartie”.

17:55, 23.04.2024 - Legalizarea unor droguri in unele tari nu a rezolvat problema traficului si consumului, care au crescut, iar in acelasi timp s-au inregistrat mai multe decese, a declarat Ministrul Familiei, Tineretului și Egalitații de Sanse, Natalia Intotero.

China: Atenție Filipine, sa nu apara cumva calul Troian!

17:46, 08.04.2024 - SUA, Japonia, Australia și Filipine au organizat, duminica, pentru prima data, exerciții militare comune in largul Marii Chinei de Sud. Presa filipineza a relatat, fara scrupule, ca practica celor patru țari este menita sa contrabalanseze China. Daca luam in considerare summitul SUA-Japonia-Filipine…

Acces Direct. Ultimul apel al profesorului disparut de aproape patru ani. Ce a declarat Anișoara in fața anchetatorilor despre conversația respectiva

21:00, 21.03.2024 - In aprilie 2024, se implinesc patru ani de cand familia nu mai știe ce s-a intamplat cu profesorul de matematica disparut. Barbatul ar fi pastrat legatura doar cu mama și sora lui, Ana, și la un an de cand ar fi plecat de acasa, in timp ce Anișoara voia sa divorțeze.

Zodiile ce vor avea parte de o schimbare radicala in viața de echinocțiul de primavara: astrele vor fi in favoarea lor

13:45, 19.03.2024 - Iata care sunt zodiile care ar putea avea parte de aceasta schimbare semnificativa:Berbec (21 martie - 19 aprilie)Pentru nativii Berbec, echinocțiul de primavara poate fi un moment de renaștere personala și profesionala. Energia revigoranta a primaverii ii poate inspira pe acești nativi sa-și urmeze…

Printesa de Wales și fotografia buclucașa. Cum se apara Kate Middleton, dupa ce s-a spus ca poza este trucata: ”Imi cer scuze”

15:41, 11.03.2024 - Fotografia trucata in care apare Prințesa de Wales și cei trei copii a ridicat o mulțime de intrebari la nivel internațional. Kate Middleton a postat un mesaj pentru toți urmaritorii sai in care se apara pentru situația delicata in care se afla. Și-a cerut scuze pentru eroare și considera ca doar ea…

Premierul Marcel Ciolacu: „De ce a aparut subiectul Roșia Montana? Ca sa apara un partid. Uniți Salvam Roșia Montana s-a transformat in Uniți Salvam Romania și Cioloș era lider”

09:10, 05.03.2024 - Continue reading Premierul Marcel Ciolacu: „De ce a aparut subiectul Roșia Montana? Ca sa apara un partid. Uniți Salvam Roșia Montana s-a transformat in Uniți Salvam Romania și Cioloș era lider” at Info real.

Cum se apara suspecții in cazul crimei de la hotelul de lux din Padina

12:20, 23.02.2024 - Cei trei frați din clanul Fabian acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina ajung din nou in fața procurorilor. Ei au depus o plangere pentru tentativa de omor și spun ca victima este cea care a pornit scandalul cand i-a atacat cu un ciob.


Ce parere ai despre aceasta stire?