Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUM SĂ TRANSFORMI LECTURA ÎNTR-O PLĂCERE 10 sfaturi pentru a face povestea de noapte bună mai atractivă pentru copii

Publicat:

Aceste sfaturi includ folosirea expresivitații in povestire, introducerea frazelor repetitive, implicarea copilului in poveste și adaptarea acesteia la pasiunile sale. The post CUM SA TRANSFORMI LECTURA INTR-O PLACERE 10 sfaturi pentru a face povestea de noapte buna mai atractiva pentru copii first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

O GREȘALA FATALA Mama a 4 copii din Galați, salvata prin transplant de ficat dupa consum excesiv de paracetamol

09:35, 02.04.2024 - Femeia care a fost supusa transplantului ramane sub supravegherea medicala pentru moment. The post O GREȘALA FATALA Mama a 4 copii din Galați, salvata prin transplant de ficat dupa consum excesiv de paracetamol first appeared on Informatia Zilei .

TARG LA SATU MARE Zeci de copii la Casuța Iepurașului din Centrul Nou

10:20, 24.03.2024 - Targul de Paști din Centrul Nou al municipiului Satu Mare și-a deschis porțile de numai cateva zile, insa atmosfera de sarbatoare a fost animata de zeci de copii de la instituțiile de invațamant. The post TARG LA SATU MARE Zeci de copii la Casuța Iepurașului din Centrul Nou first appeared on Informatia…

LECȚII ARMONIOASE PENTRU O VIAȚA SANATOASA Sfaturi de ințelepciune din folclorul romanesc

09:25, 16.03.2024 - Aceste invațaminte, imbibate cu esența culturala romaneasca, ne amintesc de bogația spirituala pe care o putem gasi in ințelepciunea stramoșilor noștri. The post LECȚII ARMONIOASE PENTRU O VIAȚA SANATOASA Sfaturi de ințelepciune din folclorul romanesc first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon

10:41, 11.03.2024 - Autoritațile suspecteaza intoxicația cu monoxid de carbon drept cauza a tragediei The post TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon first appeared on Informatia Zilei .

SFATURI GRADINARIT Secretul plantarii lalelelor in timpul primaverii

15:05, 23.02.2024 - Chiar daca ai intarziat cu plantarea bulbilor de lalele in toamna, exista inca posibilitatea de a te bucura de inflorirea lor in primavara prin planteaza devreme, achiziționarea de becuri pre-racite sau forțarea bulbilor pentru inflorire in interior. The post SFATURI GRADINARIT Secretul plantarii lalelelor…

OFERTA CULTURALA „Daruiește C(ARTE) pentru copii și tineri satmareni”, eveniment la Biblioteca Județeana

20:11, 19.02.2024 - Biblioteca Județeana Satu Mare a pregatit activitați culturale și educaționale extrem de diverse pentru tot anul școlar actual. The post OFERTA CULTURALA „Daruiește C(ARTE) pentru copii și tineri satmareni”, eveniment la Biblioteca Județeana first appeared on Informatia Zilei .

SFATURI PRACTICE Cum sa tai ceapa fara lacrimi

18:55, 11.02.2024 - Transforma provocarea taierii cepei dintr-o experiența lacrimogena intr-una placuta, aplicand aceste strategii verificate, care te vor ajuta sa eviți iritarea ochilor și sa gatești confortabil, fara lacrimi. The post SFATURI PRACTICE Cum sa tai ceapa fara lacrimi first appeared on Informatia Zilei .

12 trucuri pentru a avansa rapid in cariera. Cum sa iți transformi munca in placere

22:05, 03.02.2024 - Majoritatea dintre noi se intorc la o noua saptamana de munca cu ochii obosiți de la petrecerile din weekend sau cu gandul la vacanța. Munca nu ar trebui sa fie un chin, ba dimpotriva. Exista modalitați de a-ți o transforma intr-o placere și a avea beneficii.


Ce parere ai despre aceasta stire?