Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să prepari prăjitură cu nucă și cacao. Un desert rapid și ieftin

Publicat:

Daca iți dorești un desert foarte delicios, ieftin și rapid, prajitura cu nuca și caco este cea mai buna alegere! Iata care este modul de preparare și de ce ingrediente ai nevoie pentru prepararea ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

„Daca mananci o luna de la penitenciar, dai colțul!” » Danuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Sa ma ierte doamna Rodica, dar la Mariott era mai ieftin ...”

14:05, 17.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani), fostul mare jucator al celor de la Rapid și Dinamo, a fost invitatul din aceasta saptamana al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune ce va fi difuzata in premiera diseara, de la ora 20:00, pe GSP. Fostul mijlocaș a acceptat sa vorbeasca despre cele șase luni pe care le-a…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Chec cu cacao, reteta ieftina si simpla. Te salveaza de fiecare data cand nu stii ce sa faci dulce rapid

20:35, 07.03.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase preparate, care se gatește repede și nu este deloc complicat. Este o prajitura ieftina, care te salveaza cand nu știi ce sa faci dulce. Iata cea mai ieftina rețeta, cu care nu vei da greș niciodata. Cea mai simpla rețeta de chec cu cacao Iți prezentam o rețeta…

Istoria și cateva rețete ale unui desert celebru: negresa, prajitura necrescuta

09:05, 23.02.2024 - Poate ca suna ciudat mai ales pentru o cultura culinara ca a noastra unde cozonacul sau checul sunt catalogate mai ales dupa cat sunt de pufoase, nu dupa gust. Dar cel mai important lucru legat de rețeta originala a prajiturii cu numele negresa este ca nu

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Desert de post, gata in 5 minute. Preparatul dulce pe care il poți servi in perioada urmatoare

20:00, 13.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, dar totodata specific perioadei de post in care vom intra maine, noi iți propunem rețeta de budinca de vanilie cu biscuiți și banane. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin…


Ce parere ai despre aceasta stire?