Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să găteşti puiul pentru ca pielea să fie bună de mâncat. Secretul bucătarilor de top

Publicat:

Exista numeroase moduri de a gati carnea de pui. Poate fi consumata prajita, fiarta, coapta, la gratar, sub forma umpluta. Totușu, daca vrei sa consumi și pielea pasarii, trebuie sa ții cont de cateva detalii esențiale. Un nutriționist a explicat cum trebuie sa prepari mancarea. Este periculoasa pielea de la carnea de pui? Carnea de […] The post Cum sa gatesti puiul pentru ca pielea sa fie buna de mancat. Secretul bucatarilor de top appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

De ce sa pui paine veche prin gradina. Secretul vechi de sute de ani care transforma recolta de roșii și castraveți

11:45, 24.03.2024 - Te-ai intrebat vreodata ce poți face cu painea veche, uscata, pe care nu o mai mananci? Daca ai tendința sa o arunci imediat dupa ce trec cateva zile, afla ca exista și alte utilizari ale acesteia. A fost descoperit un secret vechi, pe care il știau doar cei mai buni gradinari. Ce se intampla daca […]…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

La cate grade se face carnea de pui la cuptorul electric. Sigur ai greșit și tu, de asta iese uscata și fara gust

17:05, 18.03.2024 - Puiul nu trebuie sa iasa uscat. Exista o mulțime de secrete pe care sa le pui in aplicare atunci cand vrei sa gatești pui, fie ca folosești doar pieptul, pulpele sau vrei sa faci un pui intreg. De cele mai multe ori, pieptul este cel care iese uscat, pentru ca nu are prea multa grasime, […] The post…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Ce trebuie sa faci cu zeama de varza la final de februarie, e foarte utila. Secretul care te ajuta enorm

12:50, 26.02.2024 - Daca te pregatești pentru curațenia de primavara și vrei sa sortezi muraturile, trebuie sa citești aceste randuri. Nu risipi zeama de la varza murata, fiindca prezinta proprietați nebanuite. Afla in continuare cum o poți folosi in favoarea ta, mai ales daca faci mult efort fizic. Ce valoare nutriționala…

De ce sa pui cafea macinata pe pervazul bucatariei. Secretul care te va scapa de o mare problema din gospodarie

18:10, 07.02.2024 - Știai ca poți folosi cafeaua macinata și in alte scopuri decat cele culinare? Acest produs, ce poate fi gasit in majoritatea bucatariilor romanilor, este soluția la o problema comuna, intalnita mai ales la sfarșitul iernii și inceputul primaverii. Afla in randurile de mai jos despre ce este vorba concret.…


Ce parere ai despre aceasta stire?