Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să bei alcool fără să te îmbeți? Cercetătorii elvețieni au găsit soluția: un gel comestibil

Publicat:
Cum să bei alcool fără să te îmbeți? Cercetătorii elvețieni au găsit soluția: un gel comestibil

Cum ar fi sa ieși in oraș, sa consumi o cantitate (decenta) de alcool și sa te intorci acasa fara sa fii amețit sau sa uiți lucruri? Personal, aș prefera sa ma fi putut folosi de un produs similar cu cel pe care l-au realizat cercetatorii elvețieni de la Universitatea din Zurich in cateva momente din viața. Aceștia au realizat un „gel anti-imbatat”, care a fost deja testat , cu succes, pe șoareci. Cercetatorii susțin ca gelul poate reduce nivelul de alcool din sange cu pana la 50% și poate proteja corpul de daunele pe care il provoaca acesta. Deși inca mai trebuiesc efectuate testele pe oameni,…

Citeste articolul mai departe pe connect.ro…  

Sursa articol si foto: connect.ro


Stiri pe aceeasi tema

O canadianca sufera de o boala rara. Corpul ei produce alcool

11:26, 04.06.2024 - O femeie din Canada sufera de o boala rara in care intestinul ei producea alcool. Medicii nu au crezut-o, potrivit CNN . Respirația ei mirosea a alcool. Era amețita, dezorientata și slabita, atat de mult incat intr-o zi a leșinat și s-a lovit cu capul de blatul din bucatarie in timp ce pregatea pranzul…

Pielea de pui este buna sau rea pentru sanatate?

11:30, 18.05.2024 - Pielea de pui este adesea apreciata de unii pentru ca este crocanta și gustoasa. Alții, dimpotriva, o inlatura, pentru ca, spun aceștia, nu-i deloc sanatoasa. Dar este cu adevarat buna pentru sanatate? Cercetatorii de la Universitatea de Sanatate Publica Harvard au analizat și spun ca pielea de pui…

Descoperire uluitoare a cercetatorilor! Vitamina care ar putea juca un rol important in combaterea cancerului

10:55, 27.04.2024 - Un studiu recent, publicat in revista Science, sugereaza ca vitamina D ar putea juca un rol important in combaterea cancerului, scrie Mediafax. Cercetatorii au descoperit ca șoarecii hraniți cu o dieta bogata in vitamina D au avut o rezistența sporita la tumori și au raspuns mai bine la tratamentele…

Revoluția timpului: Ceasul atomic care sfideaza limitele cunoașterii umane!

09:46, 09.04.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Colorado Boulder au creat un ceas atomic folosind lasere și atomi de stronțiu, care este incredibil de precis – pierzand doar o secunda la fiecare 40 de miliarde de ani. Acest ceas este de doua ori mai precis decat precedentul deținator al recordului și ar putea…

Fosila gigant: descoperirea uimitoare a unui delfin preistoric monstruos, dezvaluie unul din secretele Amazonului!

16:20, 31.03.2024 - In fascinanta calatorie a cercetatorilor prin istoria Pamantului, fiecare fosila descoperita reprezinta o fila noua din povestea vremurilor trecute. Aceste relicve fara varsta dezvaluie secrete uluitoare ale ecosistemelor acvatice care au populat planeta in epoci indepartate. Cand cercetatorii au descoperit…

Cazul prințesei Kate, un semnal de alarma

15:56, 31.03.2024 - Cazul prințesei Kate, un semnal de alarma. Situația printesei Kate, o tanara de 42 de ani bolnava de cancer, ilustreaza un fenomen care capata amploare. Fara a-i intelege cu adevarat cauzele, persoanele sub 50 de ani sunt de mai multe decenii din ce in ce mai afectate de aceasta boala, informeaza AFP.…

Procesul „decizional“ al virusurilor din interiorul bacteriilor gazda a fost descifrat

00:50, 18.03.2024 - Cercetatorii israelieni au descifrat un proces complex de luare a “deciziilor” care ajuta virusurile sa aleaga sa isi ucida bacteriile gazda sau sa ramana in “relatii de prietenie” cu acestea, a anuntat Universitatea din Tel Aviv (TAU) intr-un comunicat de agentia Xinhua, potrivit Agerpres. Publicat…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…


Ce parere ai despre aceasta stire?