Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să aranjezi masa de Paște. Musafirii tăi vor rămâne uimiți

Publicat:

Maine, pe data de 16 aprilie, este prima zi de Paște, iar gospodinele s-au pus chiar de astazi sa aranjeze frumos masa de sarbatoare. Ei bine, ca in fiecare an, redacția Spynews.ro ți-a pregatit cateva idei pentru cum sa aranjezi masa de Paște. Musafirii tai vor ramane uimiți cand vor vedea cat de frumos ai pregatit totul. Iata cateva trucuri pentru a aranja cat mai special aceasta masa!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a pregatit Nicușor Dan pentru masa de Paște: „Vine mama soacra pe la noi și ne gatește de toate”

13:51, 04.05.2024 - Primarul general Nicusor Dan a fost intrebat la o emisiune politica, de ce nu a organizat un targ de Paste in Capitala.  ”Am vrut sa  facem, cel din 2023 a fost foarte frumos, dar n-a trecut proiectul in Consiliu, n-au fost bani, l-am anulat. Sa vedem in 2025”, a raspuns Nicusor Dan.   Primarul general…

Cum puteți avea pe masa de Paște oua roșii frumos colorate. Recomandari și trucuri pentru vopseaua pe care sa o folosiți

13:26, 02.05.2024 - Sfecla roșie este ideala pentru vopsirea oualor, susține directorul general al APNC, Paul Anghel. El menționeaza ca nu trebuie utilizata vopsea precum cea tipografica sau pentru textile, deoarece acestea pot prezenta un real pericol pentru sanatate.  

Figurinele de Paște din targ, distruse de vizitatori. Amenzi usturatoare

11:50, 02.05.2024 - Figurine distruse de oameni. Amenzi de peste 2.000 de leiNici macar o saptamana nu au rezistat decorațiunile instalate cu ocazia sarbatorilor pascale in Parcul Central din Drobeta-Turnu Severin, acolo unde are loc și un targ culinar. Potrivit presei locale, zeci de parinți și copii s-au cațarat pe iepurași…

Targul de Paște este pregatit pentru marea deschidere

10:05, 22.04.2024 - “Pregatirile pentru Targul de Paște au intrat pe ultima suta de metri! Va așteptam incepand de maine, 22 aprilie, sa traiți frumoasa experiența oferita de tradiționalul Targ de Paște de la Satu Mare.” A scris viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tamasan Ilies pe pagina sa de socializare.

Banc: "Puteți sa imi faceți un nas mai mic și mai frumos?" Continuarea te va face sa zambești

09:55, 08.04.2024 - La inceput de saptamana, redacția SpyNews.ro iți propune sa te destinzi citind cateva bancuri! O doza de ras nu strica nimanui, nu-i așa? Daca ai o saptamana grea in fața, este timpul sa o incepi cu zambetul pe buze.

Americani uimiți de vizita in Romania: „E posibil sa fi descoperit aici cel mai frumos orașel din lume“ VIDEO

07:35, 16.03.2024 - Doi vloggeri americani veniți in vizita la Brașov spun ca este posibil sa fi descoperit cel mai frumos orașel din lume. Americanii au fost impresionați de arhitectura și de Piața Sfatului.

Mersul pe jos face piciorul frumos! Adriana Irimescu alege mișcarea in orice moment / PAPARAZZI

22:55, 11.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din showbizul romanesc și reușesc sa surprinda cele mai inedite imagini. Adriana Irimescu demonstreaza cat de importanta este mișcarea, astfel ca alege sa o practice oricand, indiferent de momentul zilei.

Mersul pe jos face piciorul frumos! Inna respecta aceasta zicala. Artista reușește mereu sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:45, 24.02.2024 - Mersul pe jos face piciorul frumos! Inna respecta aceasta zicala. Artista reușește mereu sa se mențina in forma și nu spunem doar noi asta, ci și imaginile surprinde de paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania. Iata cum a fost filmata celebra cantareața pe strazile din București!


Ce parere ai despre aceasta stire?