Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a transformat în torţionar unul dintre cei mai aprigi contestatari ai Experimentului Piteşti

Publicat:

Unul dintre cei mai mari contestatari ai , a ajuns, in urma torturilor teribile suferite, sa treaca de partea tortionarilor. A fost condamnat initial la moarte alaturi de , insa pedeapsa i-a fost comutata in 1957 in inchisoare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

Coloșii de pe Dunare. Construcțiile comuniste au transformat fluviul pentru totdeauna VIDEO

23:20, 02.04.2024 - In Romania, Dunarea a trecut prin ample transformari incepand din anii ’50, cand statul roman a planuit sa profite in mare masura de potențialul hidroenergetic, de transport și navigație al fluviului care strabate peste 1.000 de kilometri din teritoriul țarii.

Meteoritul s-a transformat in buldozer

22:20, 15.03.2024 - Cristian Popescu Piedone, aparut intr-adevar in mod neasteptat ca un meteorit in cursa pentru Primaria Generala a Capitalei, isi pulverizeaza literalmente adversarii. Odata coborat pe pamant, Piedone s-a transformat intr-un buldozer si se indreapta cu o siguranta remarcabila spre victorie. Masuratoarea…

Este oficial! Romania s-a transformat din țara de tranzit, in țara de consum de droguri

06:36, 04.03.2024 - In București consumul de droguri este asemanator cu cel din marile orașe europene. O arata o analiza a apelor reziduale care se realizeaza anual de catre Observatorul European pentru Droguri și Toxicomanie in peste 100 de orașe europene.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Cuza și Emi s-au transformat in Boney M și au interpretat piesa "Rasputin". Aurelian Temișan: „Ați fost foarte ...” / VIDEO

22:00, 02.03.2024 - In ediția din aceasta seara, cea cu numarul 3 a emisiunii Te Cunosc de Undeva!, sezonul 20, Cuza și Emi s-au transformat in Boney M și au interpretat piesa "Rasputin". Jurații au fost impresionați de felul in care cei doi au pus in scena momentul artisitc.

Cinci moduri in care invazia rusa in Ucraina a transformat mentalitatea armatelor asupra razboiului

21:30, 24.02.2024 - Cei doi ani de razboi in Ucraina au transformat felul in care armatele privesc razboiul, in timp ce au schimbat modul de gandire al planificatorilor militari, al liderilor lumii, precum și al cetațenilor care au incercat sa traga invațaminte din cel mai mare razboi din Europa din 1945.

Moment impresionat pe scena de la Te cunosc de undeva! Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Maria Tanase și Andra: "Un moment atat de romanesc..." / VIDEO

22:35, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Romica Țociu și Paula Chirila fac echipa. In prima ediție a emisiunii, cei doi concurenți s-au transformat in Andra și Maria Tanase și au interpretat piesa „Cine iubește și lasa”.

Schimbare masiva de paradigma: Cum s-a transformat China din El Dorado in țara neinvestibila

08:05, 04.02.2024 - Schimbare masiva de paradigma: Cum a ajuns China din paradisul firmelor vestice, manate de costuri mici si forta de munca ieftina, sa fie acum ”neinvestibila”?Promisiunea autoritatilor chineze de a lua masuri "energice" saptamana trecuta a fost cea mai vocala incercare de pana acum de a opri o vanzare…


Ce parere ai despre aceasta stire?