Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum recuperăm ruptura musculară. Sfaturile specialiștilor

Publicat:

Ruptura musculara este o condiție medicala des intalnita in zilele noastre. Stilul de viața agitat, alimentație nu tocmai corecta, lipsa hidratarii, dar și programul dezorganizat din sala de sport, toate acestea sunt factori de risc in ceea ce privește instalarea rupturi musculare. "Intinderea musculara poate fi ruptura sau micro ruptura fibrilara. Fața de celelalte afecțiuni musculare, traumatismul se recunoaște prin arsura, care cand apare limiteaza mobilitatea și provoaca durere - se pune gheața, imediat, pe zona afectata, se administreaza medicamente antiinflamatorii. Este obligatoriu ca pacientul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iata de ce isi pierd copiii pofta de mancare! Factori care pot influența lipsa apetitului la cei mici

14:01, 09.05.2024 - Pierderea poftei de mancare la copii poate fi o sursa de ingrijorare pentru parinți. In timp ce este normal ca apetitul sa fluctueze in randul copiilor, exista anumite motive și strategii pentru a face fața acestei situații. Iata de ce isi pierd copiii pofta de mancare!  Factori care pot influența lipsa…

Primavara „infloresc alergiile”. Sfaturile pneumologului

00:05, 17.04.2024 - Lunile martie și aprilie, precum și august, in perioada ambroziei, sunt luni de varf pentru alergii, iar in ultimii ani numarul persoanelor afectate de acestea este intr-o continua creștere. Simptome precum congestia nazala, tusea, stranuturile repetate, ochii inroșiți pot trada expunerea la un alergen,…

Seceta lovește Europa de Sud: temperaturile record și lipsa precipitațiilor pun agricultura in pericol

12:15, 19.03.2024 - Recordurile de temperatura din ultimele luni au dus deja la instalarea secetei in intregul bazin mediteraneean. De la Spania și pana in Romania, Grecia și Turcia, lipsa precipitațiilor afecteaza agricultura și resursele de apa, forțand autoritațile sa impuna restricții severe in utilizarea apei. Climatologul…

Semnele care indica lipsa de magneziu

00:11, 19.03.2024 - Exista anumite semne care pot indica o posibila lipsa de magneziu in organism. Acestea includ: * Crampe musculare: crampele musculare neobișnuite, in special in zona gambelor, pot fi un semn al deficitului de magneziu; * Oboseala și slabiciune: lipsa de energie și oboseala persistenta pot fi asociate…

Criza de medici la spitalul din Orșova. Conducerea a angajat doctori la pensie, ca sa nu iși suspende activitatea

07:16, 05.03.2024 - De exemplu, intr-un spital din Mehedinți mai sunt, in prezent, doar 20 de medici dintre care șase pensionari. Aceștia indeplinesc sarcinile a 32 de medici, cați sunt de fapt in organigrama. Lipsa medicilor ridica probleme mari la Spitalul Municipal din Orșova. Conducerea spitalului a angajat doctori…

Cum arata primul centru privat de dezintoxicare cu servicii ”all-inclusive” din Romania. Pacienții se pot trata aici de orice tip de dependența

07:30, 02.03.2024 - Zilele trecute, s-a deschis primul centru privat de dezintoxicare de tip all-inclusive din Romania. Aici, cei aflați in lupta cu dependențele de orice tip iși pot gasi sprijinul și iși pot trata problemele, ajutați fiind de o echipa de profesioniști pe care o vor avea in permanența alaturi. De la dependența…

Beneficii pentru sanatate ale migdalelor: Ajuta la calmarea, tonifierea și intinderea pielii

11:51, 27.02.2024 - Migdalele sunt adevarate cufere de comori atunci cand vine vorba de nutrienți precum vitamina E, zinc, potasiu și acizi grași. Acestea va pot stimula memoria, pot menține o vedere buna, poți stimula sistemul imunitar și chiar va ajuta la imbunatațirea digestiei. Acestea sunt și o sursa potrivita pentru…

Care sunt bolile inflamatorii intestinale și cum se trateaza

08:55, 22.02.2024 - Stilul modern de viața ne poate imbolnavi. Lipsa mișcarii, o alimentație ultraprocesata sau stresul sunt factori favorizanți pentru bolile inflamatorii intestinale. Care sunt acestea, cat de grave sunt complicațiile și cum se realizeaza tratamentul, ne spune dr. Teodor Badescu, medic primar gastroenterologie.


Ce parere ai despre aceasta stire?