Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum prepari cea mai bună CIORBĂ DE MIEL pentru masa de Paște

Publicat:

Ciorba de miel este nelipsita de pe masa de Paște. Incearca aceasta rețeta simpla și rapid de preparat. Gustul acestei ciorbe este excepțional! Daca mananci picant se recomanda sa pui alaturi și un ardei iute. INGREDIENTE 600 g carne de miel cu os (piept, coasta, gat) 1 legatura ceapa verde 100 g morcovi 100 g pastarnac si patrunjel radacina 1 telina potrivit de mare 50 g unt 500 ml bors 200 ml smantana 1 galbenus 1 legatura patrunjel verde 1 legatura leustean verde PREPARARE Carnea se spala, se taie bucati si se pune la fiert in 1,5-2 l de apa cu un praf de sare. Se spumeaza si se adauga ceapa

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat trebuie sa fiarba carnea de miel pentru ciorba. Așa iese frageda și gustoasa

13:20, 04.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numara chiar ciorba. Se potrivește perfect cu aceasta sarbatoare, insa nu orice gospodina știe sa o gateasca exact ca la carte. Cat trebuie sa fiarba, de fapt, bucațile de carne, astfel incat sa fie fragede.…

Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata

20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

AGRO-ARDEAL vine cu cel mai mic preț la carnea proaspata de porc! Sunt singurii din județ care abatorizeaza porc romanesc

16:05, 22.04.2024 - Va doriți ca de Paște sa pregatiți bunatați una și una, din carne proaspata de porc? Ei bine, magazinele Agro-Ardeal au scazut prețurile, inainte de sarbatorile pascale, la o mulțime de produse, de la pulpa de porc, ceafa cruda de porc și pana la oase garf, crude sau afumate. Agro-Ardeal, singura firma…

Rețete cu legume de primavara

14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…

Prețul cu care se vinde un kilogram de pulpa de miel, in supermarketurile din Romania. Cat vor plati clienții pentru preparatele de Paște

09:35, 04.03.2024 - Carnea de miel s-a scumpit drastic in Romania, iar prețul continua sa creasca pe masura ce ne apropiem tot mai mult de Paște. Un kilogram de pulpa de miel s-a scumpit și mai mult fața de anul trecut. Iata cat sunt nevoiți sa plateasca romanii pentru a se bucura de acest produs de Paște.


Ce parere ai despre aceasta stire?