Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum l-a cunoscut Iasmina Hill pe soțul ei, milionarul care deține statuia Libertății: „Eu zic că el a făcut primul pas” / VIDEO

Publicat:

traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de . Romanca a povestit despre visul american, dar și despre cum a reușit sa-i cucereasca inima barbatului care deține statuia Libertații. Se pare ca un singur zambet i-ar fi pus inima pe jar milionarului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ela Craciun a implinit astazi 42 de ani. Cum a surprins-o soțul ei departe de Romania. „Voi fi plecata”

11:35, 15.04.2024 - Implinirea varstei de 42 de ani a surprins-o pe Ela Craciun in cele mai romantice ipostaze, in decorul oferit de spectaculosul lac Como din Italia, acolo unde soțul ei a decis sa o surprinda cu o escapada romantica chiar de ziua ei.,,Anul acesta imi petrec ziua de naștere la Milano. Am un proiect cu…

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Adevarul despre casnicia Sandei Ladoși cu Ștefan Tache. Ce condiție i-a pus artista barbatului. „Cand mi-am cunoscut soțul, el era insurat”

12:46, 10.03.2024 - Sanda Ladoși, in varsta de 54 de ani, și Ștefan Tache s-au casatorit in 2006, dupa o relație de 10 ani. Cei doi se cunoșteau din 1990, insa relația lor a inceput mai tarziu, dupa ce barbatul a divorțat de cea de-a treia soție. La inceput, intre cei doi s-a infiripat o frumoasa prietenie și nu s-au gandit…

Ce diferența de varsta exista intre Betty Salam și soțul ei, Catalin Vișanescu. Artista avea doar 15 ani cand s-au cunoscut

16:50, 02.03.2024 - Betty Salam și soțul ei, Catalin Vișanescu, sunt impreuna de noua ani. Concurenții de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor sunt casatoriți de șase ani și au un baiețel minunat, insa puțini sunt cei care știu ce diferența de varsta exista intre ei.

Caz halucinant! O romanca a incercat sa iși ucida soțul cu paracetamol! Femeia i-a pus pastile in mancare, in Elveția

12:05, 15.02.2024 - O romanca rezidenta in Elveția a fost implicata intr-un caz șocant, in care a fost acuzata ca a incercat sa-și ucida soțul prin administrarea de doze mari de paracetamol. Femeia i-ar fi pus pastile in mancare și bautura.

O romanca din Elvetia a incercat sa isi omoare sotul cu paracetamol pus in mancare

11:15, 15.02.2024 - O romanca din Elveția a fost condamnata la inchisoare pentru ca a incercat sa-și omoare soțul cu paracetamol. Femeia a introdus doze mari din acest medicament in mancarea si bautura barbatului, pentru a-i produce insuficiența renala.

Declaratii de avere: Conf. Univ. Dr. Liliana Tuta, medic-sef de sectie in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, detine mai multe bunuri mobile si imobile. Sotul sau administreaza doua firme (DOCUMENT)

17:10, 08.02.2024 - Astazi prezentam declaratia de avere si pe cea de interese ale Conf. Univ. Dr. Liliana Ana Tuta, medic sef de sectie in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta In ultima declaratie de avere depusa pe 15 iunie 2023, Liliana Tuta a declarat doua terenuri intravilane…


Ce parere ai despre aceasta stire?